Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun kaupungin rakennushankkeita elokuussa 2023

Joensuun kaupungin rakennushankkeita elokuussa 2023

Pohjolankatu-Mielikinkatu risteys

Joensuun kaupunki rakentaa korotetun suojatien Pohjolankadulle. Rakennustyöt alkavat elokuun puolivälissä ja kestävät arviolta syyskuun loppuun.

Töiden aikana Mielikinkadulta Pohjolankadulle kulkeva liikenneyhteys suljetaan. Huoltoajot ja asukasliikenne ohjataan kulkemaan Kyllikinkatu-Kettuvaarantie kautta tai Kyllikinkatu-Tuulikinkatu kautta.

Korotetun suojatien rakentamisella pyritään parantamaan liikenneturvallisuutta alueella.

Pyöräteiden peruskorjauksia Hammaslahdessa

Joensuun kaupunki tekee Hammaslahdessa pyöräteiden peruskorjauksia Pakarilantiellä ja Kuparitie-Nuutilantie alueella. Työt alkavat elokuun puolivälissä ja niiden arvioitu valmistumisaika on lokakuun loppu.

Työmaa ei vaikuta ajoneuvoliikenteeseen, mutta alueelle toimitetaan urakoitsijan toimesta opasteet tilapäisistä liikennejärjestelyistä jalankulun ja pyöräilyn osalta.

Pyöräteiden peruskorjauksilla pyritään edistämään sulamisvesien ja sadevesien ohjautumista pois pyöräteiltä. Peruskorjauksien yhteydessä korjataan huonokuntoisia pyöräteiden pintoja, joka edistää liikenneturvallisuutta alueilla.

Torikatu 19 jalkakäytävän muutostyöt

Joensuun kaupunki tekee keskustassa Torikatu 19 edustalla muutostöitä jalkakäytävään. Muutostyöt liittyvät uuden toimisto- ja asuinkiinteistön rakennustöihin osoitteessa Torikatu 19.

Työt käynnistyvät elokuun puolivälissä ja niiden arvioitu valmistumisaika on lokakuun loppuun mennessä. Alueelle toimitetaan urakoitsijan toimesta opasteet tilapäisistä liikennejärjestelyistä. Työt vaikuttavat Torikatu 19 kiinteistön puoleiselle ajoradalle.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.