Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuulle oma kulttuuriohjelma

Joensuulle oma kulttuuriohjelma

Joensuun kaupunki uudistaa strategiaansa ja siihen liittyen kaupungille rakennetaan omaa kulttuuriohjelmaa. Kulttuuriohjelmassa linjataan kaupungin ylläpitämien kulttuuripalvelujen toimintaa sekä tulevaisuuden suuntaviivoja ja se ulottuu vuoteen 2026.

Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut ovat Joensuun taidemuseo Onni, Pohjois-Karjalan museo Hilma, Joensuun konservatorio, Joensuun seudun kansalaisopisto, Joensuun kaupunginorkesteri sekä Joensuun seutukirjasto ja Lasten kulttuurikeskus. Tämän lisäksi kulttuuripalvelut myöntää kulttuuriavustuksia, ylläpitää Tuupovaaran ullakkoa, kirjailijaresidenssiä, grafiikan pajaa sekä taiteilijoiden työtiloja.

Valmistelua tehdään yhdessä kulttuurin kentän ja joensuulaisten kanssa. Ensi vaiheessa toteutetaan kysely 17.–28.3., joka on avoin kaikille kaupunkilaisille. Linkki kyselyyn on kulttuuriohjelman sivulla https://www.joensuu.fi/kulttuuriohjelma . Lisäksi Joensuun kirjastoissa, taidemuseossa, ja Carelicumissa on mahdollisuus vastata kysymyksiin post it -lapuilla turvallisesti.

Järjestämme joensuulaiselle kulttuurin kentälle myös kulttuurin työpajan aiheesta keskiviikkona 14.4. klo 15. Ilmoittautumiseen avataan linkki lähiaikoina kulttuuriohjelman nettisivuille.

Kaupunkilaisten toiveet ovat meille arvokkaita ja toivomme, että he tuovat oman näkemyksensä kulttuurin tulevaisuuden linjauksiin ja osallistuvat innokkaasti kyselyyn.

Tehdään Joensuusta yhdessä kulttuurin unelmakaupunki!

Lisätiedot:
Leena
Hoppania
vs. kulttuurijohtaja
puh. 050 3020 563
email
leena.hoppania@joensuu.fi

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.