Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu 175 vuotta: juhlaillan pääesiintyjät Saija Tuupanen ja Vesterinen Yhtyeineen

Joensuu 175 vuotta: juhlaillan pääesiintyjät Saija Tuupanen ja Vesterinen Yhtyeineen

Joensuun kaupungin 175-vuotissyntymäpäivää juhlistetaan keskiviikkona 29. marraskuuta koko kaupungin juhlaillalla Joensuu Areenassa. Loistelias musiikkikattaus ja muu monipuolinen ohjelma viihdyttävät kaikenikäisiä juhlijoita kello 18 alkaen.

Illan esiintyjiä ovat Joensuun kaupunginorkesteri, konservatorion nuoret muusikot, Tanssiopisto, Sirkus Supiainen, Rytmihäiriköt, Joensuun puhallinorkesteri, Jazz-kerho76 sekä illan loisteliaat tähtiartistit Saija Tuupanen ja Vesterinen yhtyeineen.

– Juhlailtaan kutsutaan kaikki kaupunkilaiset ikään katsomatta. Ilta koostuu elämyksellisestä ja monimuotoisesta ohjelmasta ja kuullaanpa juhlassa Joensuulle sävelletty laulukin. Sen esittävät 175 koululaista, kertoo kaupungin kulttuurijohtaja Katriina Leppänen.

Juhlaillan edulliset liput myyntiin 20. syyskuuta

Liput illan juhlaan ovat kaksi euroa henkilöltä ja neljän henkilön perhelippu on viisi euroa. Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 20. syyskuuta pitäjien palvelupisteille, Carelicumiin ja Taidemuseo ONNIin. Jotta lippuja saavat kaikki halukkaat, niitä myydään 6 kpl / ostokerta (perhelippu = 4 lippua).

Lippuja myyvien palvelupisteiden ja taidemuseon osoitteet:

  • Carelicum, Koskikatu 5
  • Eno, Kunnantie 2
  • Pyhäselkä, Opettajantie 3 A (Hammaslahti)
  • Tuupovaara, Rekijoentie 3
  • Kiihtelysvaara, Aprakkatie 2
  • Taidemuseo ONNIsta ei saa enää lippuja niiden vähäisyyden vuoksi

Tarkista palvelupisteiden aukioloajat täältä: www.joensuu.fi/asiointi ja taidemuseon täältä: https://joensuuntaidemuseo.fi/

Ohjelman kesto on noin kaksi tuntia. Sulo Ravintoloiden kahvilamaailma palvelee jo tuntia ennen tapahtumaa Areenalla.

Ennen juhlailtaa Joensuu-päivään kuuluvat muun muassa jokavuotiset kahvitilaisuudet eri puolilla kaupunkia ja ansioituneiden joensuulaisten palkitseminen. Tänä vuonna juhlapäivänä julkaistaan myös kirja Joensuun historiasta. Juhlailtaa edeltävä ohjelma aikatauluinen tarkentuu syksyn edetessä ja siitä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Juhlaillan äänentoistosta ja valoshowsta vastaa Tuupa Records Oy. Syntymäpäivän järjestelyiden vetovastuu on Joensuun kulttuuripalveluiden.

 

Päivitys 26.9.: Juhlailtaan on vielä lippuja saatavilla pitäjien palvelupisteillä. Carelicumin liput ovat tällä hetkellä loppuunmyyty. Lippuja tulee Carelicumiin myyntiin vielä pieni erä maanantaina 2.10.

Päivitys 11.10.: Liput juhlailtaan on loppuunmyyty kaikissa myyntipisteissä