Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuu mukana Saunapäivässä – Vainonimen sauna avoinna yleisölle 27.7.

Joensuu mukana Saunapäivässä – Vainonimen sauna avoinna yleisölle 27.7.

Joensuun kaupunki on mukana Ylen valtakunnallisessa Saunapäivässä lauantaina 27.7. Saunapäivä on osa Ylen koko kesän kestävää Saunapäivä-kampanjaa, joka huipentuu kaikille yhteiseen Saunapäivään.

Saunapäivä-kampanjan tavoitteena on juhlistaa suomalaista saunomiskulttuuria sekä saada yhden päivän aikana mahdollisimman monet saunat Suomessa auki ja suomalaiset saunomaan yhdessä, kohtaamaan toisensa ja pitämään hauskaa.

Joensuun kaupunki osallistuu Saunapäivään avaamalla Vainoniemen saunan ovet kaikille saunojille lauantaina 27.7. Ovet ovat auki klo 15–18 ja sauna on lämmin klo 16–18. Saunomisen lomassa on tarjolla virvokkeita. Jokaisen saunojan on tuotava tullessaan oma pyyhe, uimapuku ja kylpemisvälineet. Sauna on sekasauna.

Saunapäivän yhteydessä Vainoniemen huvilalla on avoimet ovet ja mahdollisuus piknikkiin huvilan pihapiirissä. Piknikvieraiden tulee viedä omat roskat pois.

Vainoniemen huvila sijaitsee Linnunlahdella Pyhäselän rannalla, osoitteessa Vainoniementie 3. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.