Sisältöjulkaisija

angle-left Janne Kataja tuo työt ja tekijät yhteen Työtä-karnevaaleilla 17. syyskuuta

Janne Kataja tuo työt ja tekijät yhteen Työtä-karnevaaleilla 17. syyskuuta

Joensuun työllisyyspalvelujen Luotsi järjestää lauantaina 17. syyskuuta maksuttoman, kaikille avoimen rekrytointitapahtuman Joensuun Sokos Hotel Kimmelissä kello 10–15.

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda työt ja tekijät yhteen sekä esitellä maakunnan työnantajia, työllisyyspalveluja ja koulutusvaihtoehtoja.

Töitä ja tekijöitä yhteen saattavat Janne Kataja, Ismo Apell, Sari Havas ja Timo Lavikainen, jotka luotsaavat erilaisia ohjelmanumeroita.

Paikalla on useita kymmeniä eri alojen yrityksiä ja työnantajia. Lisäksi eri koulutusvaihtoehtoja esittelevät paikalliset oppilaitokset Luovi, Riveria, Karelia-ammattikorkeakoulu sekä Itä-Suomen yliopisto. Myös työllisyyspalvelut esittelevät tarjontaansa.

– Yrittäjille tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden löytää työlle tekijä, rakentaa yrityksen työnantajamielikuvaa ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Työnhakijat pääsevät tutustumaan yrityksiin, esittäytymään työnantajille ja voivat päästä haastatteluihinkin jo paikan päällä. Tapahtumassa voi myös jättää yrityksille avoimia työhakemuksia, kertoo tapahtumaa järjestävä palvelukoordinaattori Katja Kanninen Joensuun kaupungilta.

Tapahtuman juontavat Ismo Apell ja Timo Lavikainen. Luvassa on erilaisia ohjelmanumeroita, kuten työnantajien ja -hakijoiden välisiä pikadeittejä ja leikkimielinen Työllisyyden täysosuma -peli. Yleisölle järjestetään myös arvontoja, joihin mukana olevat yritykset ovat lahjoittaneet palkintoja.

Menossa mukana Business Joensuu ja TE-toimisto. Lisätietoa tapahtumasta on osoitteessa www.luotsijoensuu.fi/tyotakarnevaalit.

Yrityksille on vielä paikkoja jäljellä. Ilmoittautumisia vastaanottavat Luotsin yritysagentit Riitta Nyberg, puh. 050 591 9054, Juha Forsblom, puh. 050 476 4362 ja Maikki Miettinen puh. 050 353 7931. Agenttien yhteinen sähköpostiosoite on yritysagentit@joensuu.fi.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.