Sisältöjulkaisija

angle-left Ilmoittautuminen Kulttuuritorin kesäesityksiin käynnistyy

Ilmoittautuminen Kulttuuritorin kesäesityksiin käynnistyy

Kulttuuritori palaa takaisin kaupungin sydämeen, elävöittämään uudistunutta torilavaa ja kauppatoria kesäksi 2019. Kahden edeltävän kesän ajan toriremontin aikana Joen Kulttuuritori väritti kävelykadun vilinää, keräten kesällä 2018 yli 14000 hengen yleisön neljän viikon aikana.

Kulttuuritorin kautta torille halutaan tuoda raikas tuulahdus monipuolista esittävää taidetta. Tänä vuonna teemme yhteistyötä Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virran kanssa ja Kulttuuritori kattaa alleen laajemmin kesällä torin alueelle sijoittuvia kulttuuritapahtumia kuin ainoastaan kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämät esitykset.

Kulttuuripalveluiden järjestämiin esityksiin avoin esiintyjähaku koskee aikavälillä 26.6.-1.8. tapahtuvaa ohjelmaa, lukuun ottamatta viikkoa 28. Mahdolliset tapahtumapäivät ovat keskiviikosta lauantaihin klo 11.00 – 13.00.

Haku päättyy maanantaina 15.4. ja kokonaisuudessaan kaupungin järjestämien esitysten ohjelma valmistuu toukokuun aikana.

Esiintyjät voivat olla jo entuudestaan tuttuja tai täysin uusia elämyksiä, jotka saadaan tätä kautta katsojien nähtäviksi ja koettaviksi. Pääasia on, että lavalla on hauskaa ja ilo välittyy myös yleisöön.

Ilmoittautuminen Kulttuuritorin esiintyjäksi onnistuu täältä (sähköinen lomake).

Tiedustelut:
Laura Piiroinen
Kulttuuritorin koordinaattori
laura.piiroinen@joensuu.fi
050 3509210

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.