Sisältöjulkaisija

angle-left Ilmaiset bussikyydit ampumahiihdon maailmancupiin

Ilmaiset bussikyydit ampumahiihdon maailmancupiin

Urheilukaupunki Joensuu ja Kontiolahden kunta järjestävät yleisölle maksuttomat linja-autokuljetukset ampumahiihdon maailmancupiin jokaisena kisapäivänä 29.11. - 4.12. Lisäksi koululaisille on tarjolla omia, ilmaisia kuljetuksia. 

Yleisökuljetukset ampumahiihtostadionille kulkevat Joensuun keskustasta, Kontiolahden kirkonkylältä sekä Lehmosta. Joensuussa linja-autojen lähtö- ja paluupiste on keskustassa Torikadulla torin kohdalla. Kontiolahdelta linja-autot ajavat sekä kirkonkylältä (linja-autoasema) että Lehmosta (Lehmon ja Kylmäojan koulut). Kuljetusten aikataulut löytyvät kisojen verkkosivuilta.

Koululaisille kuljetuksia


Tänä vuonna maailmancupin erikoisuus on kouluille tarjottu mahdollisuus linja-autokuljetukseen omalta koululta ampumahiihtostadionille ja takaisin koululle. Kuljetusmahdollisuutta tarjottiin kymmenelle Joensuun koululle sekä Kontiolahden kouluille. Joensuun koulut valittiin Joensuun kaupungin ja Kontiolahden Urheilijat ry:n yhteisellä avoimella haulla, johon kaikilla alakouluilla oli mahdollisuus osallistua.

Tapahtumajärjestäjä Kontiolahden Urheilijat tarjoaa 12-vuotiaille ja nuoremmille maksuttomat pääsyliput latukatsomoon.

- Urheilukaupunkina me vuorostamme kannustamme koululaisia tutustumaan huippu-urheiluun paikan päällä, kun maailman huiput ovat Pohjois-Karjalassa. Toivon, että koulut viettävät unohtumattoman retkipäivän ampumahiihdon maailmancupissa, sanoo Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen.