Sisältöjulkaisija

angle-left Ulkoliikuntapaikkojen käyttäjiä muistutetaan suojaetäisyydestä

Ulkoliikuntapaikkojen käyttäjiä muistutetaan suojaetäisyydestä

Kevätaurinko on sulattanut hiihtolatuja ja pian voidaankin todeta hiihtokausi päättyneeksi. Joensuussa hiihtokunnossa on enää Laululavan latu sekä osa Rantakylän valaistun ja Pärnävaaran laduista. Latujen tilanne myös muuttuu nopeasti, joten ajantasainen tieto kannattaa tarkistaa osoitteesta www.joensuu.fi/latuseuranta.

Aurinko on tehnyt ihmeitä myös kesäisemmille ulkoliikuntapaikoille, joista osa onkin saatu jo avattua. Keskusta-alueella käyttökunnossa ovat muun muassa keskusurheilukentän yleisurheilualueet, Mehtimäen tekonurmi sekä skeittirampit.

Moni käyttäjä on jo löytänyt tiensä lumen alta paljastuneille liikuntapaikoille.

– Olemme huomanneet, että kentillä on harjoitellut yhtäaikaisesti useita varsin tiiviitä ryhmiä. Nyt on todella tärkeää ehkäistä koronaviruksen leviäminen ja haluammekin muistuttaa käyttäjiä viranomaisten antamista ohjeista, liikuntajohtaja Timo Heinonen sanoo.

Joensuun kaupunki noudattaa koronaviruksen leviämisen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä valtioneuvoston antamia ohjeita. Kaupungin ulkoliikuntapaikat ovat toistaiseksi kaupunkilaisten käytössä, mutta linjaukset saattavat muuttua, jos epidemian ehkäisy sitä vaatii.

Ulkoliikuntapaikkojen käyttäjien tulisi noudattaa viranomaisten antamia ohjeita:

  • 1–2 metrin suojaetäisyys muihin
  • älä harjoittele ryhmissä perheen ulkopuolisten kanssa
  • harjoittele vain terveenä
  • huolehdi käsienpesusta ja hyvästä yskimishygieniasta.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.