Sisältöjulkaisija

angle-left Henkilöstö- ja yhteysjohtaja Sari Kupiainen irtisanoutuu virastaan

Henkilöstö- ja yhteysjohtaja Sari Kupiainen irtisanoutuu virastaan

Joensuun kaupungin henkilöstö- ja yhteysjohtaja Sari Kupiainen on toimittanut kaupunginhallitukselle irtisanoutumisilmoituksen, jolla hän irtisanoutuu virastaan. Kupiaisen viimeinen virassaolopäivä on 4.9.2023. Kupiainen jäi opintovapaalle syksyllä 2022 ja siirtyy yrittäjäksi.

– Reilut kaksikymmentä vuotta kaupungin töissä on mennyt todella vauhdikkaasti. Tätä työtä ja työyhteisöä, jonka tietyllä tavalla ajattelen olevan koko kaupunkiorganisaatio, olen arvostanut ja arvostan. Elämä kuitenkin yllätti. Puolison myötä siirtyminen perheyrittäjäksi ja K-kauppiaaksi ovat nyt vastustamaton mahdollisuus. Treenasimme opintojen ja opintovapaan ajan minulle uutta toimialaa ja ympäri vuorokauden yhdessä tekemistä. Kyllähän tämä niin koukuttavaksi osoittautui, että tiellä nyt pysyn ja pysymme, Sari Kupiainen toteaa. 

Henkilöstö- ja yhteysjohtajan viransijaisena on toiminut opintovapaan ajan talousjohtaja Satu Huikuri. Henkilöstö- ja yhteysjohtajan esihenkilönä toimii kaupunginjohtaja ja päätöksen viran auki julistamisesta tekee kaupunginhallitus.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.