Sisältöjulkaisija

angle-left Hammaslahden uuden koulun yhteinen suunnittelu jatkuu – Kysely avoinna

Hammaslahden uuden koulun yhteinen suunnittelu jatkuu – Kysely avoinna

Hammaslahteen vuonna 2025 valmistuvan uuden koulun yhteinen suunnittelu jatkuu. Nyt suunnitteluun on mahdollisuus vaikuttaa käynnissä olevalla kyselyllä. Kyselyyn voi vastata verkossa www.joensuu.fi/hammaslahden-uusi-koulu tai kirjallisesti Pyhäselän palvelupisteellä sekä kirjastolla Hammaslahdessa.

Suora linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/f8374396-d56c-4b3d-9792-260f925016cd

Kysely on auki 25. helmikuuta saakka. Vastauksia käydään läpi 16. maaliskuuta kello 18 Pyhäselän yläkoulun ruokalassa järjestettävässä kaikille avoimessa työpajassa.

Joensuun kaupunginvaltuusto on vahvistanut, että Hammaslahden koulu rakennetaan. Hankesuunnittelu on tarkoitus saada tänä vuonna valmiiksi ja koulutyö koulussa olisi määrä aloittaa vuonna 2025.

Koulurakennus on pääsijaisesti alakoulu, mutta perusopetuksen lisäksi rakennuksesta pyritään tekemään moneen tarkoitukseen muuntautuva rakennus.

Perusopetuksen lisäksi koulusta löytyy tilat pien- ja KELPO-luokille. Tiloihin on myös ajateltu nuorisotilojen, kirjaston ja Pyhäselän palvelupisteen sijoittamista.

Uusi koulu on tarkoitus rakentaa vanhan Hammaslahden koulun tilalle, mutta hankesuunnittelun yhteydessä olisi tarkoitus varmistaa koulun tarkempi sijainti, sekä piha-alueen suunnittelu.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.