Sisältöjulkaisija

angle-left Haku koululaisten iltapäivätoimintaan ensi lukuvuodelle auki 16.2. asti

Haku koululaisten iltapäivätoimintaan ensi lukuvuodelle auki 16.2. asti

Nyt on aika hakea joensuulaiskoululaisille paikkaa iltapäiviksi kerhoihin ja muun toiminnan pariin lukuvuodelle 2020–2021.

Paikkaa voi hakea ykkös- ja kakkosluokkalaisille sekä erityistä tukea tarvitseville oppilaille. Haku päättyy 16. helmikuuta.

Ilmoittautuminen tehdään ensisijaisesti Wilma-järjestelmän kautta. Wilman etusivulta pääsee lomakkeeseen ilman kirjautumista. Wilman osoite on https://wilma.pohjoiskarjala.net:8242.

Iltapäivätoimintaan haetaan jokaiselle lukuvuodelle erikseen.

Paperisia hakemuslomakkeita saa tarvittaessa osoitteesta www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta tai iltapäivätoiminnan järjestäjiltä itseltään. Hakemus tulee toimittaa suoraan iltapäivätoiminnan järjestäjille tai koulutuspalveluiden hallintoon 16. helmikuuta mennessä. Kerhopisteet ja toiminnan järjestäjät ovat osoitteessa www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta/toimintapaikat.

Päätökset kerhopaikasta tulevat näkyviin Wilmaan 4. toukokuuta mennessä. Itä-Suomen koulun ja Joensuun steinerkoulun oppilaiden päätökset postitetaan koteihin viimeistään silloin.

Iltapäivätoimintaa järjestävät Joensuussa

  • Joensuun, Pielisensuun ja Rantakylän seurakunnat
  • Pyhäselän ja Enon 4H-yhdistykset
  • Marjalan asukasyhdistys
  • Itä-Suomen koulu
  • Joensuun Vapaaseurakunta
  • Joensuun steinerkoulu
  • Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat sekä
  • Joensuun kaupunki.

– Iltapäivätoiminta on lapsen vapaa-aikaa ja oppimista tukevaa toimintaa. Tärkeää on myös leikkiminen ohjaajien ja muiden lasten kanssa. Toiminta on Joensuun kaupungin iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelman mukaista. Kerhoissa on erilaisia arvoja ja suuntauksia. Kerhojen toimintaan kannattaa tutustua eri toimijoiden verkkosivujen kautta, vinkkaa suunnittelija Teemu Airaksinen.

Lisätietoa hakemisesta, valinnoista sekä iltapäivätoiminnan maksuista ja maksunalennuksista on osoitteessa www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta ja https://wilma.pohjoiskarjala.net:8242.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.