Sisältöjulkaisija

angle-left Elielinkujan pysäköinti pois käytöstä ja Pohjoisen Rantapuiston pyöräteillä lyhyet sulut 10. kesäkuuta

Elielinkujan pysäköinti pois käytöstä ja Pohjoisen Rantapuiston pyöräteillä lyhyet sulut 10. kesäkuuta

Pohjoisessa Rantapuistossa Suvantokadun ja Elielinkujan välillä on lauantaina 10. kesäkuuta nähtävänä entisöityjä ja palkittuja menopelejä sekä museoautoja kello 10–16. Alueen läpi kulkevat pyörä- ja jalankulkuväylät suljetaan hetkellisesti kello 8–9 välillä ja kello 16 maissa autojen siirron ajaksi. Paikalla on liikenteenohjaus.

Pyöräilijät ja jalankulkijat pääsevät sulkujen ajan kulkemaan Rantakadun varressa olevaa jalkakäytävää pitkin. Siellä pyöriä on talutettava.

– Tapahtuman avauduttua puistossa liikkuu paljon autoja katsomaan tulleita ihmisiä koko päivän. Tapahtuma-alueella pyörä on silloin turvallisinta taluttaa. Pyörän kanssa ei myöskään kannata mennä aivan autojen lähelle ja niiden väleihin, siinä kun voi tulla äkkiä kallis horjahdus, autotapahtuman järjestävän Hot Rodders Polvijärvi ry:n puheenjohtaja Mika Rieppo sanoo.

Samaan tapahtumaan liittyy harrasteautoparkki Elielinkujan ja kaupungintalon pysäköintialueilla. Ne on suljettu yleisöpysäköinniltä 10. kesäkuuta kello 7 alkaen noin kello 16:een asti.

Rannan autonäyttely ja harrasteautoparkki ovat osa kaikille avointa Joe Vintage 2023 -tapahtumaa.