Sisältöjulkaisija

angle-left Carelicumin asiakaspalvelu suljettu remontin ajaksi – tammikuussa aukioloajat muuttuvat

Carelicumin asiakaspalvelu suljettu remontin ajaksi – tammikuussa aukioloajat muuttuvat

Pohjois-Karjalan museo Hilma sulkee pysyvästi ovensa Carelicumissa 14. joulukuuta ja samalla kaupungin asiakaspalvelupisteen aukioloajat muuttuvat. Carelicumin asiakaspalvelupiste ja Mukulakatu ovat remontin vuoksi kiinni 14. joulukuuta–1. tammikuuta, mutta puhelinpalvelu ja sähköiset kanavat palvelevat normaalisti. Joulun ja uuden vuoden välin Carelicumin puhelinpalvelu on kiinni.

Remontin aikana Joensuun kaupunginorkesterin lippuja voi ostaa verkkokaupan lisäksi Taidemuseolta. Taidemuseo on kiinni 24.–26. joulukuuta ja 31. joulukuuta–1. tammikuuta. Taidemuseon aukioloajat löytyvät Taidemuseon verkkosivuilta.

Kaupunginteatterin lippuja voi ostaa joulukuussa teatterin ovilipunmyynnistä, jonka aukioloaikoja on Carelicumin remontin ajaksi laajennettu. Kaupunginteatterin lipunmyynnin aukioloajat löytyvät teatterin verkkosivuilta.

Joensuun joukkoliikenteen Waltti-kortteja voi ladata verkkokaupan lisäksi Koskikadun ja Jukolankadun R-kioskeilla, sekä itsepalveluautomaateilla. Itsepalveluautomaatteja sijaitsee Joensuun pääkirjastolla, kauppakeskus Iso-Myyssä, sekä Asemaparkin odotustilassa.

Aukioloajat muuttuvat tammikuussa

Tammikuussa Joensuun kaupungin asiakaspalvelupiste avaa jälleen ovensa Carelicumissa. Palvelupiste ja Mukulakatu ovat 2. tammikuuta alkaen avoinna:

ma–ti 10–16
ke klo 10–17
to–pe klo 10–16

la–su suljettu

Joensuulaisilta kysyttiin marraskuussa mielipiteitä Carelicumin asiakaspalvelupisteen aukioloajoista. Kyselyyn saatiin yhteensä 362 vastausta ja 70 % vastanneista toivoi palvelupisteen olevan jatkossa avoinna pääasiassa klo 10–16. Vastaajista 90 % toivoi, että asiakaspalvelu olisi yhtenä päivänä viikossa auki hieman pidempään.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.