Urheiluakatemia

 

Joensuun Urheiluakatemia on tarkoitettu tukiverkostoksi kilpaurheileville nuorille ja nuorille aikuisille, joiden tavoitteena on kansallinen ja kansainvälinen huippu. Urheiluakatemia auttaa yhdistämään urheilun ja opiskelun joustavasti yhteistyössä Joensuun keskustan lukioiden (Yhteiskoulun, Lyseon, Normaalikoulun ja Itä-Suomen koulun lukion), ammattiopisto Riverian, Itä-Suomen Liikuntaopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston sekä paikallisten seurojen kanssa.

Sivu arviointi ja palaute

Joensuun Urheiluakatemia

Hallinto

Tarmo Koivuranta akatemiakoordinaattori 050 590 1353 tarmo.koivuranta@joensuu.fi
Jukka Keskisalo valmennuksen asiantuntija 050 476 3999 jukka.keskisalo@joensuu.fi

Uutiset - Urheiluakatemia

angle-left Yläkoulujen erikoisluokkien haku avautui 4.11.

Yläkoulujen erikoisluokkien haku avautui 4.11.

Haku erikoisluokille avautui 4.11. Haku päättyy 17.11. Haku koskee seuraavia kohteita:

  • Lyseon peruskoulun liikuntaluokka
  • Lyseon peruskoulun musiikkiluokka
  • Lyseon peruskoulun englannin kielipainotteinen luokka
  • Pataluodon koulun liikuntaluokka
  • Pataluodon koulun draamaluokka
  • Pielisjoen koulun LUMA-luokka (painotuksina luonnontiede ja matematiikka)

Erikoisluokille voivat hakea kaikki kaupungin kuudesluokkalaiset. Erikoisluokat ovat yleisopetuksen ryhmiä, joten ryhmään pääsy edellyttää, että oppilas pystyy opiskelemaan yleisopetuksen opetussuunnitelman mukaan. Lisätietoa ja hakulomakkeet löytyvät Wilman kirjautumissivulta https://wilma.pohjoiskarjala.net:8242/ kohdasta Sähköinen haku -> Lomakkeet.

Jos oppilas hakee useammalle erikoisluokalle, kaikkien hakukohteiden lomakkeet tulee lisätä kerralla ostoskoriin. Tämän jälkeen valitaan ensisijainen hakujärjestys. Jos oppilas pääsee useammalle erikoisluokalle, hakuvaiheessa ilmoitettu valittu järjestys määrää koulupaikan.

Lyseon peruskoulun liikuntaluokilla on syksyllä 2019 aloitettu ominaisuusvalmennus koulun ja akatemian yhteistyönä. Katso video nykyisten liikuntaluokkien akatemiayhteistyöstä: www.youtube.com/watch?v=jUtd7LFuTZs

Joensuun Urheiluakatemia

Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu
Joensuu Areena

Joensuun Urheiluakatemia facebook