Nuoriso, Leirit ja loma-ajat

Joensuun kaupunki tarjoaa lapsille ja nuorille monipuolista tekemistä myös loma-aikoina. Valikoimaa päivitetään tälle sivulle kevään 2023 aikana.

Harrastuskalenteri.fi

Harrastuskalenteri.fi -sivusto kokoaa kaupungin eri toimialojen, järjestöjen sekä muiden toimijoiden kerhot, retket, leirit ja paljon muuta toimintaa. Harrastuskalenterissa kannattaa rajata tietoja alueen ja iän mukaan tai jos haluat tehdä vielä tarkempia rajauksia, voit siirtyä harrastushaku-sivulle. 

Tekemistä lomalle 2

Leikkikenttätoiminta 2023

Kaikille avointa leikkikenttätoimintaa järjestetään Louhiojan koulun, Kissamäen päiväkodin, Karhunmäen koulun ja Niittylahden koulun pihalla kesäkuussa arkipäivisin klo 9–14.30. Toiminta on suunnattu 4–10-vuotiaille lapsille. Lapsi tarvitsee mukaan säänmukaiset ulkovarusteet ja eväät. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon vaan ilmoittautuminen tapahtuu nuortenjoensuu.fi -järjestelmän kautta paikan päällä.

Koulutuspalveluiden leirit alakoululaisille

Koulutuspalvelut järjestävät leiritoimintaa alakoululaisille.

Kansalaisopiston leirit

Kansalaisopiston päiväleirit tarjoavat lapsille ja nuorille monipuolista, kehittävää ja elämyksellistä toimintaa taiteen, sirkuksen, musiikin, robottien ja soveltavien harrastusten parissa.

Leirejä järjestetään mm. kouluilla, Pekkalan kartanolla ja luonnossa pääosin kesäkuussa ja muutama elokuun alussa.

Leirit julkaistaan www.opistopalvelut.fi/joensuu. Helpoiten löytää leiri-hakusanalla.

Sinkkolan kotieläinpiha

Sinkkolan kotieläinpiha on ilmainen, matalan kynnyksen vapaa-ajanviettopaikka. Eläinten rapsuttelun lisäksi voit käydä kesäteatterissa, juoda kupin kahvia kesäkahviossa, askarrella pajassa ja osallistua tapahtumiin. Pihaan on vapaa pääsy. Sinkkolan kotieläinpihasta voit lukea tarkemmin täältä.

Yläkoululaisille ja sitä vanhemmille

Nuorisopalvelut järjestää yläkoululaisille Kolovesileirin, lanit, Eno-Uimaharju alueella retkipäiviä, avointa nuorisotoimintaa Pyhäselässä

otsikko

yläkoululaiset tekemistä lomalle

Yläkoululaisille tekemistä lomalle

Tekemistä lomalle 4

YHTEYSTIEDOT

Annu Jantunen

nuorisotyön koordinaattori
 050 596 4560
annu.jantunen@joensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute