Sisältöjulkaisija

angle-left Kaupungin kulttuuritilaselvitys käynnistyy: ilmianna kulttuuritila

Kaupungin kulttuuritilaselvitys käynnistyy: ilmianna kulttuuritila

 

Joensuun kulttuuripalvelut on käynnistänyt kaupungin kulttuuritilaselvityksen teon. Selvitys aloitetaan ”Ilmianna kulttuuritila”-verkkokyselyllä. Kyselyssä kaupunkilaisia pyydetään kertomaan erilaisista tiloista, joissa kulttuuritoimintaa harjoitetaan sekä kuvaamaan, kuinka ne vastaavat tarvetta.
Kyselyyn voi vastata 4.3.2019 mennessä .

 

Kyselyn voi täyttää osoitteessa http://bit.ly/tilaselvitys

 

Maaliskuussa joensuulaiset kulttuuritoimijat kutsutaan myös kaikille avoimiin yleisötilaisuuksiin keskustelemaan näkemyksistä ja toiveista, joita on kulttuuritilojen ja tilajärjestelyjen suhteen. ”Tulevaisuuden kulttuuritilat”- yleisötilaisuudet pidetään Joensuun kantakaupungin ja maaseudun alueilla 18.3.-28.3.2019. Ohjelmassa on kaupungin tietoiskut kulttuuritilaselvityksestä sekä sen etenemisestä. Puheenvuorojen jälkeen jatkuu tilatarpeeseen liittyvä yhteistyöskentely.

 

Tilaisuuksien tarkat ajankohdat ja paikat sekä ilmoittautuminen sivulla http://bit.ly/tulevaisuudenkulttuuritilat .

 

– Toivomme paljon ilmiantoja ja aktiivista osallistumista tapaamisiin. Kartoitusten pohjalta pystymme arvioimaan alueen kulttuuritilojen nykytilaa sekä toimijoiden tarpeita, kertoo kulttuurijohtaja Sari Kaasinen Joensuun kaupungilta.

 

Lisätiedot:

kulttuurijohtaja Sari Kaasinen

050302 0563

sari.kaasinen@joensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute