Paras paikka kasvaa

Hei uusi yrittäjä tai yrityksesi Joensuuhun muuttanut yrittäjä – haluamme kutsua sinut Paras paikka kasvaa -tapahtumaan.


Uusille joensuulaisille yrittäjille tarkoitetussa tapahtumassa haluamme kuulla odotuksiasi ja kertoa niistä palveluista, joilla me pystymme auttamaan sinua ja yritystäsi menestymään ja kasvamaan. Samalla sinulla on mahdollisuus tutustua muihin joensuulaisiin yrittäjiin, jotka ovat yrittäjäpolullaan kanssasi samassa pisteessä.

Saat siis tietoa ja verkostoja – eikä maksa mitään.
Aika hyvä diili, eiks vaan?

Paras paikka kasvaa, 2

Rennosti ilman kalvoralleja

Paras paikka kasvaa -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 26.5. klo 17–19 etänä netissä, koska korona rajoittaa vielä kokoontumisia. Vaikka etänä ollaan, teemme tapahtumasta mahdollisimman kiinnostavan, rennon ja hauskan. Lupaamme, että PowerPoint-sulkeiset jäävät minimiin.

Tapahtuman juontaa joensuulainen Arttu Käyhkö, yrittäjä itsekin.


Tapahtuma jakaantuu kahteen osaan.

Ensimmäisen tunnin aikana esitellään kaupungin palveluita (mutta ilman PowerPoint-rallia) ja toinen tunti käytetään verkostoitumiseen, jota voit tehdä vapaasti kolmessa eri ryhmätilassa liikkuen. Ryhmätiloissa on järjestäjien puolesta isännät, jotka pitävät keskustelua yllä.

Paras paikka kasvaa, 3

Kerro yrityksestäsi ennakkoon

Haluamme tehdä kanssayrittäjiin tutustumisen mahdollisimman helpoksi. Siksi toivomme, että tekisit itsestäsi ja yrityksestäsi ennakkoon lyhyen esittelyvideon.

Sen tekemiseen tarvitset vain kännykän. Ja homma onnistuu alla olevan ohjevideon avulla helposti.
 


Kun saat videosi valmiiksi, voit ladata sen alla olevasta linkistä avautuvaan Google Drive -kansioon tai lähettää WhatsAppilla Moilasen Villelle (050 547 7366).

Lataa videosi Google Driveen

Valmiit videot kootaan yhdelle sivulle, josta voit käydä katsomassa ennakkoon tai tilaisuuden jälkeen, että millaisia yrityksiä mukana on. Tuo sivu on salasanan takana. Saat salasanan sähköpostiisi lähempänä tapahtumaa.

Paras paikka kasvaa, 4


Paras paikka kasvaa -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Joensuun kaupunki ja Business Joensuu.

Jos tapahtumasta herää kysymyksiä, valmennuspäällikkö Rummukaisen Marjatta auttaa asiassa. Ota vaan rohkeasti yhteyttä.

Marjatta Rummukainen
050 478 0795
marjatta.rummukainen@joensuu.fi

Paras paikka kasvaa, logot

 

           

Sivu arviointi ja palaute