Ohjaamo, henkilökunta, sivun otsikko

Ohjaamon henkilökunta

Ohjaamon tiimi

Liittyi kysymyksesi sitten työhön, koulutukseen tai arjen asioihin, olet tervetullut keskustelemaan kanssamme Ohjaamoon.

Kesän aikana tavoitat parhaiten Ohjaamossa työskentelevät työntekijät Ohjaamon puhelinnumerosta 050 593 5156 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen ohjaamo@joensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute

Palveluagentit

Palveluagentit

Johanna ja Leena 050 593 5156

Meille palvelupisteellä on tärkeää kiireetön ja ystävällinen kohtaaminen. Johannan opinto- ja uraohjaajan koulutuksen antamat valmiudet ja Leenan kasvavusalan koulutus sekä molempien työelämässä hankkima kokemus ovat käytössäsi Plaza Centrumin palvelupisteellä. Tervetuloa käymään, selvitetään asioita yhteistuumin!

Yrittäjyyskoordinaattori

Yrittäjyyskoordinaattori

Aino Niemi 0295 043079 aino.niemi@te-toimisto.fi

Onko unelmasi perustaa oma yritys tai haluatko saada harrastuksestasi työn? Autan sinua yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissäsi ja voidaan yhdessä aloittaa matka yrittäjyyden polulla. Yhdessä löydämme oikeat polut, emmekä eksy tietoviidakkoon! Tuuppa rohkeasti juttelemaan, niin selvitetään asiat yhdessä!

Duuniagentit Ohjaamo

Duuniagentit

Panu Laukkanen 050 590 7756 panu.laukkanen@joensuu.fi

Otetaan irtiotto muiden mielipiteistä ja keskitytään hetki sun elämäntilanteeseen. Tehtäväni on auttaa sinua erityisesti työhön ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Ajoittain oman reitin löytäminen voi tuntua hankalalta – keitellään siis kahvit ja lähdetään selvittämään asioita yksi kerrallaan.

Santeri Martiskainen 050 516 7061 santeri.martiskainen@joensuu.fi

Mietitkö, miten kirjoittaa hakemus, mitä laittaisi CV:seen tai mitä kertoisi työhaastattelussa? Autan sinua näissä ja monissa muissa työnhakuun ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä. Takaan rauhallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin, höystettynä ripauksella huumoria.

Susanna Mutanen 050 590 7479 susanna.mutanen@joensuu.fi

Olipahan siulla mitä tahansa mielen päällä tahi sydämen alla, niin tervetulloo juttusille. Semmoista asiaa ei olekaan, mistä ei voitaisi keskustella ja ottaa yhdessä selvää. Susu-täti ei pienestä hätkähdä!

Veera Belway 050 571 9746 veera.belway@joensuu.fi

Jännittääkö erilaiset tilanteet tai mitä elämä tuo tullessaan? Tekisikö mieli jättää tekemättä asioita, koska pelottaa? Haluan luoda turvallisen ilmapiirin ja kannustaa olemaan rohkea ja tekemään elämän polustasi juuri sinun näköisesi.

Etsivät nuorisotyöntekijät Ohjaamo

Etsivät nuorisotyöntekijät

Joonatan Soininen 0503626833 joonatan.soininen@joensuu.fi

Elämässä ehtii, vaikka eteenpäin menisi pienilläkin askelilla. Hypätään vaikka pyörän selkään tai sukelletaan lautapelien maailmaan. Autan sinua löytämään oman elämäsi askelmerkit.

Johanna Pirhonen 050 338 1520 johanna.pirhonen@joensuu.fi

“Pienin askelin eteenpäin, huominen on ihan pian.” Luonto, liikkuminen ja vapaaehtoistyö ovat itselleni tärkeitä asioita. Etenen kanssasi rauhallisella ja lempeällä, mutta napakalla otteella, huumoria unohtamatta. Huomataan hyvä yhdessä.

Juha Uusitalo 050 331 7534 juha.uusitalo@joensuu.fi

Miten sinulla menee? Kun tarvitset apua asioiden hoitoon, lähdetään kävelylle tai vaikka salille ja katsotaan yhdessä mitä voisimme tehdä. Edetään kohti päämäärää sinulle sopivin askelmerkein.

Niina Tikka 050 331 6143 niina.tikka@joensuu.fi

Käyvään kahvikupposella ja jutellaan elämästä tai vaikkapa eläimistä ja elokuvista. Arvostan jokaista päivää ja sen tuomaa uutta mahdollisuutta. Innostutaan ja onnistutaan yhdessä.

Uraohjaaja Ohjaamo

Uraohjaaja

Hanna Hallikainen 050 516 7081 hanna.hallikainen@joensuu.fi

Etsitkö vielä paikkaasi työn kentällä tai suuntaasi opintoihin? Uraohjaajana autan sinua näkemään mahdollisuuksien avaruuden, tunnistamaan omat vahvuudet ja potentiaalin sekä ottamaan suuntaa kohti sinun näköistäsi työtulevaisuutta. Valmista suunnitelmaa ei tarvitse olla - piirretään yhdessä kartta!

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Psykiatrinen sairaanhoitaja

Anni Pesonen 050 387 0611 anni.j.pesonen@siunsote.fi

Ahdistuneisuus, mielialapulmat, sosiaalinen jännittäminen, stressi ja univaikeudet ovat minun erityisosaamisaluettani. Jos olet huomannut elämän tuntuvan taistelulta näitä tuulimyllyjä vastaan, voin auttaa sinua etsimään ja löytämään työkaluja niiden kesyttämiseksi.

Työkykykoordinaattori

Työkykykoordinaattori

Hannele Honkanen 0504678522 hannele.honkanen@joensuu.fi

Mietityttääkö sinua työ -tai opiskelukykysi? Haluisit mennä töihin tai aloittaa opinnot, mutta et tiedä mihin pystyisit ja toisaalta mikä olisi liikaa. Tai tuntuuko, että työ tai opinnot eivät ole ollenkaan ajankohtaisia, jaksaminen ei riitä tai jokin muu asia huolestuttaa? Tule juttelemaan, niin mietitään yhdessä ja selvitellään sinulle soveltuvin polku. Osaan auttaa sinua palveluviidakon saloissa.

Onni hankkeen työntekijät ohjaamossa

ONNI – Ohjaamojen psykososiaalinen tuki

Mari Lappalainen 029 5041 093 mari.lappalainen@te-toimisto.fi

Varaudu uusiin oivalluksiin itsestäsi, kun lähdet kanssani miettimään oman elämäsi suuntaa. Minä uskon, että unelmia kohti siirtyminen on mahdollista kaikille. Lähdetään yhdessä tutkimaan, mikä on juuri Sinulle tärkeää muutamalla tapaamisella tai pidemmällä HOT-valmennusjaksolla.

Minna Vanhanen 029 5040 176 minna.vanhanen@te-toimisto.fi

Kaipaatko muutosta tai haastaako hyvinvointisi sinua? Pysähdytään yhdessä ajatustesi äärelle etsimään uutta näkökulmaa ja sinulle sopivia keinoja hyvinvointisi parantamiseksi ja muutoksen saavuttamiseksi. Lähde kanssani pienelle tutkimusmatkalle itseesi HOT-valmennuksen keinoin!

Ohjaamo koordinaattori

Joensuun Ohjaamon koordinaattori

Kaija Turunen 050 527 4815 kaija.turunen@joensuu.fi

Tehtäväni Ohjaamossa on koordinoida verkoston kanssa nuorten tarvitsemat, parhaat mahdolliset palvelut ja yhteistyömallit. Olit sitten nuori tai yhteistyökumppani, ollaan yhteydessä – pidetään välimatkat lyhyinä!