Konsa, Musiikkiopisto, avoin osasto, sivun otsikko

Avoin osasto

Konservatorio avoin osasto

Avoimella osastolla voit täydentää musiikkiopintojasi tai keskittyä pelkästään pääaineopintoihin omassa tahdissasi. Voit edetä musiikkiopiston opetussuunnitelman mukaisesti. Opinnot suunnitellaan oppilaan omien tavoitteiden mukaan.

Uusia oppilaita otetaan lukukausien alussa. Avoimelle osastolle ei ole valintakoetta, vaan paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaiden oppilaspaikkojen määrä vaihtelee vuosittain, riippuen opettajien lukujärjestyksistä.

Pääinstrumentin opetusaika on 22,545 min/vko ja lukukausimaksu määräytyy tunnin pituudesta riippuen. Samalla lukukausimaksulla voit opiskella myös ryhmäaineita ja osallistua sopiviin yhteissoittoryhmiin. Avoimella osastolla opiskelu sopii joustavuutensa vuoksi erityisen hyvin esimerkiksi aikuiselle musiikin harrastajalle.

Ilmoittautuminen

Avoimelle osastolle voit ilmoittautua koulutukseen ilmoittautuminen sivulla (musiikkiopisto). Ilmoittautumisajat ovat elokuussa 1.-12.8.2024 ja joulukuussa 16.12.2024-6.1.2025 (ilmoittautumiset alkavat klo 9 ja päättyvät klo 23:59).

 

 

 

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Tiina Matikainen

opintosihteeri, musiikkiopisto
 050 575 1501
tiina.matikainen@joensuu.fi

Joensuun konservatorio

Yliopistokatu 4, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute