Musiikkileikkikoulu, ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Musiikkileikkikoulun jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021

Jatkavien muskarioppilaiden ilmoittautuminen seuraavalle lukuvuodelle 2020-2021. Kaikille muskari- ja muiden ryhmien oppilaiden huoltajalle lähetään sähköpostiviesti ja ohjeet vko 13, jatkoilmoittautuminen alkaa 30.3. Jatkoilmoittautuminen edellyttää kirjautumista Wilmaan. Ohje tunnuksien tekemiseen on konservatorion Wilman sivun ylälaidassa.

Ryhmätarjonta lukuvuosi 2020-2021

Ryhmätarjonta kevät 2020

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021

Ensi lukuvuodelle 2020–2021 ilmoittautuminen on toukokuussa 1.–14.5.2020 konservatorion Wilmassa. Tarkemmat tiedot päivitetään huhtikuun aikana.

 

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun

Musiikkileikkikouluun otetaan uusia opiskelijoita kolme kertaa lukuvuoden aikana. Ilmoittautuminen konservatorion Wilmassa on elokuussa, marraskuussa ja toukokuussa.

Varsinaisten ilmoittautumisien lisäksi ryhmiä täydennetään myös pitkin lukuvuotta; syksyllä syyslomaan (viikko 42) saakka ja keväällä talvilomaan (viikko 10) saakka, mikäli vapaita paikkoja on. Vapaita musiikkileikkikoulun oppilaspaikkoja voi tiedustella puhelimitse suoraan opettajilta. Sovitulle musiikkileikkikoulutunnille voit tulostaa ja täyttää ilmoittautumislomakkeen jo valmiiksi.

Ilmoittautumisen sitovuus

Ilmoittautumisen sitovuus ja laskutus

Vapaaoppilaspaikat

Vapaaoppilaspaikat

Oppilaspaikan peruminen

Oppilaspaikan peruminen

Sivu arviointi ja palaute