Musiikkileikkikoulu, ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen elokuussa 2019 alkaviin ryhmiin

Uudet oppilaat ilmoittautuvat 1.7.-9.8.2019. Wilma-ilmoittautumissivu on avoinna maanantaista 1.7. alkaen. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 9.8.

Ryhmätarjonta lukuvuodelle 2019-2020

Pääset ilmoittautumaan (1.7.-9.8.) alla olevasta Wilman ilmoittautumissivu -linkistä. Uudet oppilaat ilmoittautuvat tällöin. Huomaathan, että kaikki ryhmät ovat listassa. Valitse mieleinen lapsen ikään sopiva ryhmä ja valitse se plussasta "ostoskoriin". Pääset sitä kautta lomakkeelle täyttämään tarvittavia tietoja.

Perheryhmät, 3 kk–2 -vuotiaille
Leikkiryhmät, 3–4-vuotiaille
Soitinryhmät, 5–6-vuotiaille

Tarkat ilmoittautumisajankohdat näet tältä sivulta. Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun tapahtuu seuraavasti:

Uudet opiskelijat

Musiikkileikkikouluun otetaan uusia opiskelijoita kolme kertaa lukuvuoden aikana. Ilmoittautuminen verkkosivuilla on elokuussa, marras–joulukuussa ja toukokuussa.

Varsinaisten ilmoittautumisien lisäksi ryhmiä täydennetään myös pitkin lukuvuotta; syksyllä syyslomaan (viikko 42) saakka ja keväällä talvilomaan (viikko 10) saakka, mikäli vapaita paikkoja on. Vapaita musiikkileikkikoulun oppilaspaikkoja voi tiedustella puhelimitse suoraan opettajilta. Sovitulle musiikkileikkikoulutunnille voit tulostaa ja täyttää ilmoittautumislomakkeen jo valmiiksi.

Ilmoittautumisen sitovuus

Ilmoittautumisen sitovuus ja laskutus

Vapaaoppilaspaikat

Vapaaoppilaspaikat

Oppilaspaikan peruminen

Oppilaspaikan peruminen

Sivu arviointi ja palaute