Matkailun timantit -ideakilpailu

Etsinnässä elämyksiä - palveluita - matkailutuotteita!

Joensuun kaupunki käynnistää matkailutuoteideakilpailun, jolla etsitään uusia matkailutuotteita Joensuun lähiseudulle. Kilpailu avautuu 13.4.2021 ja hakuaika päättyy 9.5.2021.

Kilpailussa kolme parasta pääsevät tuotteistuskoulutukseen, jossa ideat hiotaan timanttiseen kuntoon! Joensuun kaupunki tulee nostamaan uudet matkailutuotteet näkyvästi esille tulevalla VisitJoensuu.fi-sivustolla ja muissa kaupungin digikanavissa, kuten keskustan mainosnäytöillä. Lisäksi palkituista kukin saa 500 euroa markkinointitukea tuotteen markkinointiin!

Kilpailussa etsittävien matkailutuotteiden tulee olla koettavana ja saatavilla Joensuun lähiseudulla. Ne voivat sijoittua Joensuun maantieteelliselle alueelle, tai muutoin lähettyville, esimerkiksi Kontiolahden tai Liperin puolelle. Palvelun ääreen pääseminen on tärkeää ja tuote voi sisältää esimerkiksi kuljetuksen, mikäli se toteutetaan vaikkapa maaseutualueella tai luonnon keskellä.

Kilpailuun voi osallistua y-tunnuksen omaava yritys tai yhteisö. Voit ilmoittaa kilpailuun useamman kuin yhden tuoteidean, mutta voit tulla palkituksi vain yhdellä idealla. Kullekin idealle täytetään oma hakulomakkeensa.

Kilpailun ohjeet

  1. Keksi loistava idea uudelle matkailutuotteelle!
  2. Mieti muun muassa, ketkä ovat tuotteen tai palvelun asiakkaat, missä ja kuinka palvelu käytännössä toteutetaan, onko sinulla mahdollisia toteutuskumppaneita, mikä tuotteen hinta on, milloin se on saatavilla, missä se myydään ja missä sitä markkinoidaan.
  3. Täytä ja lähetä lomake osoitteessa https://link.webropol.com/s/matkailun-timantit-1 9.5.2021 klo 23.59 mennessä.


Lue uutisartikkeli 13.4.2021: Joen­suu et­sii idea­kil­pai­lul­la uu­sia mat­kai­lu­tuot­tei­ta

KILPAILUN SÄÄNNÖT

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Tukemassa:

Tukemassa:

ASIOI VERKOSSA

Sivu arviointi ja palaute