Kuntosalien kuukausi- ja kausikortit

Kuntosalien kuukausi- ja kausikortit

Kuntosalien kuukausi- ja kausikortit

Kuntosalikausikortti on mahdollista ostaa uimahalleihin, Joensuu Areenaan sekä maaseutualueiden kuntosaleille. Näistä kahdesta ensin mainituista on kerrottu tarkemmin uimahallien ja Areenan omilla alasivuilla.

Maaseutualueiden kuntosaleja koskeva kausikortti voi olla kolmen, kuuden tai kahdentoista kuukauden mittainen. Kausikortti oikeuttaa käyttämään seuraavia kuntosaleja: Uimaharjun urheilukeskuksen kuntosali, Enon urheiluhallin kuntosali, Kiihtelysvaaran liikuntahallin kuntosali, Niittylahden koulun kuntosali, Pyhäselän koulun kuntosali, Reijolan urheiluhallin kuntosali, Reijolan yhteisötalon kuntosali, Paavontien punttisali ja Tuupovaaran liikuntahallin kuntosali. Kyseiset kausikortit voivat olla henkilökohtaisia tai tietyn yrityksen käyttöön ostettuja.

Maaseutualueen kausikortin voi ostaa verkkokaupasta, Carelicumista sekä Enon, Kiihtelysvaaran, Tuupovaaran ja Pyhäselän palvelupisteeltä

Edellä mainittujen kausikorttien lisäksi Niittylahden urheiluhallin (so. Niittylahden opiston) kuntosalille on mahdollista ostaa kausikortti yhdeksi lukuvuodeksi tai koko kaudeksi. Kyseistä kausikorttia ei kuitenkaan ole mahdollista maksaa verkossa.

Kaikki kuntosalikorttivaihtoehdot hintoineen on esitetty liikuntapalvelujen hinnastossa osoitteessa www.joensuu.fi/maksut.

Sivu arviointi ja palaute