Kulttuuritori info

Kulttuuritori kokoaa alleen tiedon Joensuun torialueen kulttuuritapahtumista, josta Kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma on yksi osakokonaisuus. Tästä Kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma on vain yksi osakokonaisuus, joka keräsi kesällä 2019 neljän viikon aikana yhteensä huikeat 11 000 katsojaa!

Joensuun kultturipalveluiden tarjoamaa ohjelmaa järjestettiin aikavälillä 26.6.-27.7. keskiviikosta lauantaihin kello 11 - 13, lukuun ottamatta viikkoa 28. Ohjelma on aina kaikille avointa ja pääsymaksutonta, mutta sillä on kuitenkin säävaraus ja muutokset ovat mahdollisia. Esiintyjähaku Kulttuuripalveluiden järjestämään ohjelmaan oli avoinna keväällä maalis-huhtikuun ajan, valmis ohjelma julkaistiin toukokuun lopulla.

Kulttuuritori kokoaa alleen tiedon Joensuun torialueen kulttuuritapahtumista, josta Kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma on yksi osakokonaisuus. Kulttuuritorin tiedotuskanavana toimii Facebook-sivu Joensuun Kulttuuritori. Torilavan sekä Kauppatorin varauksista vastaa Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta ry.

YHTEYSTIEDOT

Joen Kulttuuritori Facebookissa

Kulttuuritori sijainti

Kauppakatu 23, Joensuu
Joensuun tori, torilava

Sivu arviointi ja palaute