Kulttuuritori

Joensuun Kauppatorin todellinen kesäklassikko, Kulttuuritori on osa torin kesäistä elämää. Menneiden kesien aikana Kulttuuritorilla on nähty lukematon määrä esityksiä kulttuurin eri osa-alueilta - ohjelmaan mahtuu monipuolisesti niin musiikkia, teatteria, tanssia kuin sirkustakin. Se on monipuolinen kulttuuriesitysten sarja, joka kokoaa yhteen paikallista kulttuuria monissa eri muodoissa. Joensuun kaupungin kulttuuripalveluiden toteuttaman Kulttuuritorin kautta tarjotaan esiintymismahdollisuuksia kulttuurin ja taiteen ammattilaisille sekä matalalla kynnyksellä harrastajaryhmille.

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Joensuun kaupunkikeskustayhdistys Virta ry, joka vastaa sekä Torilavan että Kauppatorin varauksista.

Kulttuuritorin tiedotuskanavana toimii Facebook-sivu Joensuun Kulttuuritori.

Kulttuuritori oli jälleen osana kesän toritapahtumia heinäkuussa 2021

Vuonna 2021 Kulttuuritori järjestettiin Joensuun kaupungin koronaohjeistuksia noudattaen yhteensä yhdeksänä arkipäivänä klo 12-14 välisenä aikana. Kulttuuritori toikin ohjelmaa Kauppatorin alueelle yli 20 esiintyjän voimin sisältäen eri taiteenaloja, aina sanataiteen kautta teatteriin ja monipuolisesti musiikkiin. Kulttuuritorin ohjelma oli edellisvuosien malliin kaikille avointa ja pääsymaksutonta.

 

YHTEYSTIEDOT

Joen Kulttuuritori Facebookissa

Kulttuuritori sijainti

Kauppakatu 23, Joensuu
Joensuun tori, torilava

Sivu arviointi ja palaute