Kulttuuritori info

Kulttuuritori palaa takaisin kaupungin sydämeen, elävöittämään uudistunutta torilavaa ja kauppatoria kesäksi 2019. Kahden edeltävän kesän ajan toriremontin aikana Joen Kulttuuritori väritti kävelykadun vilinää, keräten kesällä 2018 yli 14000 hengen yleisön neljän viikon aikana.

Raikas tuulahdus monipuolista esittävää taidetta

Tutut suosikit edellisvuosilta, kuten kesäinen pop- ja iskelmäduo Pate ja Jukka, Runon ystävät sekä Karibian rytmejä tarjoileva Steelpannuorkesteri Rosteri ovat nähtävissä torilla, kun Joensuun Kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma starttaa kesäkuun viimeisellä viikolla jatkuen heinäkuun loppuun.

Uudelle torilavalle siirtyminen mahdollistaa myös suurempien kokoonpanojen, kuten Joensuun Puhallinorkesterin, kesäteattereiden ja tanssiryhmien paluun osaksi ohjelmaa. Tanssin pyörteitä torilla tarjoilevatkin muun muassa balettistudio Relevé, ballroom-tanssien ryhmä Danceway Sortavalasta, sekä paikalliset kansantanssiryhmät KiMaRa ja Motora. Ohjelmassa on myös huomioitu perheen pienimmät, kun paikalle saapuvat kiertävä lastenkonserttikeskus Uulu, Pielisjoen Karaokekerhon lastenkonsertti sekä Teatteri-Traktorin Mikä-mikä –orkesteri. Musiikkitarjontaa värittävät useat paikalliset pop/folk –kokoonpanot ja rokahtavammasta menosta vastaavat Boyar sekä YX KVARTETTI.

Joensuun Kulttuuripalveluiden tarjoama ohjelma järjestetään aikavälillä 26.6. – 27.7. keskiviikosta lauantaihin kello 11 – 13, lukuun ottamatta viikkoa 28. Ohjelmaa järjestetään säävarauksella ja muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Ohjelma on kaikille avointa ja pääsymaksutonta.

Kulttuuritori kokoaa alleen tiedon Joensuun torialueen kulttuuritapahtumista, josta Kulttuuripalveluiden järjestämä ohjelma on yksi osakokonaisuus. Kulttuuritorin tiedotuskanavana toimii Facebook-sivu Joensuun Kulttuuritori.

Kulttuuritori

Kulttuuritorin viikko 26: 26.-29.6.2019

Kulttuuritori

Kulttuuritorin viikko 27: 3.-5.7.2019

Kulttuuritori

Kulttuuritorin viikko 29: 17.-20.7.2019

Kulttuuritori

Kulttuuritorin viikko 30: 24.-27.7.2019

Joen Kulttuuritori Facebookissa

Kulttuuritori sijainti

Kauppakatu 23, Joensuu
Joensuun tori, torilava

Sivu arviointi ja palaute