Kulttuurikiertueet leipäteksti

Kulttuurikiertueet tuovat laadukkaita ikäihmisille suunnattuja kulttuuriesityksiä heidän luokseen. Kiertueiden esitysten sisällöt valitaan kilpailutuksen kautta, ja ne järjestetään kevään ja syksyn aikana ympäri Joensuuta.

Kulttuuripalveluiden tarjoamat Kulttuurikiertueet kiertävät Joensuun alueella ikäihmisten palvelukeskuksia ja muita tiloja keväisin ja syksyisin. Kiertueista kaksi (kevät ja syksy) on suunnattu maaseutualueelle ja yksi (kevät) keskustan alueelle. Suurin osa esityksistä on kaikille avoimia, ja ne järjestetään pääosin päiväsaikaan palvelukeskusten tiloissa.
Tapahtumat ovat pääsymaksuttomia.

Kevään 2019 kiertueaikataulut

Mammu Koskelo & Usi Riikonen - Duo Skipare
Mammu Koskelon ja Usi Riikosen esittämä perinnekonsertti etsii melankolista aistimaailmaa ja suomalais-ruotsalaista optimismia. Konsertin painopiste on kanteleella, jouhikolla sekä laulaen esitetyssä kansanmusiikissa. Laulutekniikoissa esiintyy myös kelkettelyä, kurkkulauluasekä karjahuutoa. Laulu yhdessä kanteleen ja jouhikon kanssa ovat Karjalaista sielunmaisemaa parhaimmillaan.

Ma 10.6. klo 11-12 Reijolan Yhteisösali, Urheilupuistontie 2, Reijola
Ma 10.6. klo 17-18 Hammaslahden nuorisoseurantalo, Pyhäseläntie 1, Hammaslahti
Ti 11.6. klo 13-14 Vaahterapiha, Taanotie 4B, Kiihtelysvaara
Ti 11.6. klo 16.30-17 Hopearinne, Paimentie 3, Tuupovaara
Ke 12.6. klo 16.30-17.30 Kotiranta, Välskärintie 9, Eno
To 13.6. klo 13-14.30 Tuuletar, Tuuliharjuntie 4-6, Eno

Liisa Karhu, Kari Lauronen ja Tanja Pennanen - Oi niitä aikoja!
Osallistava konsertti tuo kuulijalleen unohtumattomia musiikkielämyksiä. Kuulijat pääsevät itse osallistumaan musisointiin sekä nauttimaan rakkaista perinnekappaleista.

La 1.6. klo 13 Sireenipiha, Nepenmäenkatu 15 A 1, Joensuu
To 6.6. klo 10, Senioripiha, Matti-talo, Rauhankatu 1A, Joensuu
To 6.6. klo 14, Koivupiha, Kirkkokatu 13, Joensuu
Ma 10.6. klo 13, Suvituuli, Suvikatu 21, Joensuu
To 20.6. klo 17 Sinkkolan kotieläin- ja perinnepiha, Pesolantie 2, Joensuu

Kulttuurikiertueiden kilpailutukset

Kulttuurikiertueet kilpailutetaan Cloudia-pienhankintapalvelun kautta kerran vuodessa. Kilpailutus ajoittuu alkuvuoteen.

Linkin pienhankintapalveluun löydät sivun oikeasta ylälaidasta. Luo itsellesi tunnukset, jotta pääset selaamaan kilpailutuksia. Tunnuksen luomiseen ei tarvita Y-tunnusta, vaan kohtaan voi kirjoittaa täytetekstiä. Voit asettaa itsellesi kilpailutusvahdin, joka ilmoittaa esimerkiksi kaikista Cloudian kulttuuri-aiheisista kilpailutuksista.

Huomaathan, että sinun täytyy kuitenkin kyetä laskuttamaan kaupunkia.