Kulttuurikiertueet

Kulttuurikiertueet tuovat laadukkaita ikäihmisille suunnattuja kulttuuriesityksiä heidän luokseen. Kiertueiden esitysten sisällöt valitaan kilpailutuksen kautta, ja ne järjestetään kevään ja syksyn aikana ympäri Joensuuta.

Kulttuurikiertueet kiertävät Joensuun alueella ikäihmisten palvelukeskuksia ja muita tiloja keväisin ja syksyisin. Kiertueista kaksi (kevät ja syksy) on suunnattu maaseutualueelle ja yksi (kevät) keskustan alueelle. Suurin osa esityksistä on kaikille avoimia, ja ne järjestetään pääosin päiväsaikaan palvelukeskusten tiloissa.

Tapahtumat ovat pääsymaksuttomia.

Syksyn 2019 kiertueaikataulut

Teatteri Traktori: Pekka Puupää

Teatteri Traktorin riemukas Pekka Puupää -kiertue tulee jälleen! Uudistetulla sisällöllä ihastuttavat Pekka ja Pätkä sekä muut Pekka Puupään maailmasta tutut hahmot ilahduttavat railakkaalla kokonaisuudellaan. Esityksissä koetaan kaikkea, mitä hyviin juhliin kuuluu: näyttämötaidetta, musiikkia sekä tietoviihdettä.

  • torstaina 24.10. klo 10 Hopearinteen palvelutalo, Paimentie 3, Tuupovaara
  • torstaina 24.10. klo 13 Vaahterapihan hoivakoti, Taanontie 4B, Kiihtelysvaara
  • maanantaina 28.10. klo 13 Kotirannan palvelutalo, Välskärintie 9, Eno
  • torstaina 31.10. klo 9 Hoitokoti Tuuletar, Tuuliharjuntie 4-6, Uimaharju
  • torstaina 31.10. klo 15.30 Reijolan yhteisötalo, Urheilupuistontie 2, Reijola

Kulttuurikiertueiden kilpailutukset

Kulttuurikiertueet kilpailutetaan Cloudia-pienhankintapalvelun kautta kerran vuodessa. Kilpailutus ajoittuu alkuvuoteen.

Linkin pienhankintapalveluun löydät sivun oikeasta ylälaidasta. Luo itsellesi tunnukset, jotta pääset selaamaan kilpailutuksia. Tunnuksen luomiseen ei tarvita Y-tunnusta, vaan kohtaan voi kirjoittaa täytetekstiä. Voit asettaa itsellesi kilpailutusvahdin, joka ilmoittaa esimerkiksi kaikista Cloudian kulttuuri-aiheisista kilpailutuksista.

Huomaathan, että sinun täytyy kuitenkin kyetä laskuttamaan kaupunkia.

YHTEYSTIEDOT

Sivu arviointi ja palaute