Keskusarkisto

Keskusarkistossa säilytetään kaupungin hallinnossa syntyvät ja kaupungille sen tehtävien hoidon vuoksi saapuneet asiakirjat. Asiakirjojen tietopyynnöt tehdään keskusarkistoon. Kysytyimpiä asiakirjoja ovat koulujen päättötodistukset sekä rakennus- ja viemäripiirustukset.

Julkiset asiakirjat ovat tutkijoiden käytettävissä. Julkisia asiakirjoja saa kuvata, niistä voi tehdä muistiinpanoja sekä pyytää valokopioita. Keskusarkisto toimittaa asiakirjakopiota sekä postitse että sähköpostitse.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden tietopalvelu- ja asiakirjapyynnöt

Joensuun, Enon, Pyhäselän, Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran sosiaali- ja terveyspalveluita koskevat tietopalvelupyynnöt ja asiakirjapyynnöt kohdistetaan Siun sotelle.

Liitoskuntien arkistot

Kuntaliitoksissa lakkautuneiden ja Joensuun kaupunkiin liitettyjen Pielisensuun, Pyhäselän, Kiihtelysvaaran, Enon ja Tuupovaaran kuntien asiakirjoihin kohdistuvat tietopalvelupyynnöt osoitetaan Joensuun kaupungin keskusarkistolle.
 

Keskusarkisto muuttaa, ja jatkossa henkilökunnan tapaa Kansallisarkiston Joensuun toimipisteestä ti - pe osoitteesta Yliopistokatu 6 A. Muutto alkaa 1.9., ja aiheuttaa viivettä tietopalveluun muutaman viikon ajan.

1.10. alkaen palvelemme ti-pe klo 9-11.30 ja 12.30-15 (maanantaisin suljettu).

 

AVOINNA

Keskusarkisto muuttaa osoitteeseen Yliopistokatu 6 A. Muutto alkaa 1.9., ja aiheuttaa viivettä tietopalveluun muutaman viikon ajan. Palvelemme ti - pe.

1.10. alkaen ti-pe klo 9.00 - 11.30 ja 12.30 - 15.00 (maanantaisin suljettu)

Sovi käynnistä etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin asiakirjat etsitään valmiiksi.

YHTEYSTIEDOT

Kaupungin keskusarkiston aineistoon kohdistuvat tietopyynnöt:

Joensuun kaupungin keskusarkisto
PL 59
80101 Joensuu
sähköposti: keskusarkisto@joensuu.fi

Anne Lipponen

asiakirjahallintopäällikkö
 050 303 1215
anne.lipponen@joensuu.fi

Yliopistokatu 6 A, kartta

Yliopistokatu 6 A, Joensuu

Sivu arviointi ja palaute