Kelaus- ja liikuntavuorot

Kelaus- ja liikuntavuorot

Kelaus- ja liikuntavuorot

 

Tulevat vuoroperuutukset: ti 25.6. klo 10-12

 

Joensuun liikuntapalvelut tarjoavat vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille maksuttomia kelaus- ja liikuntavuoroja kesäkauden ajaksi Joensuu Areenalle. Vuoroille on oikeutettu vammaisliikuntakortilla, EU:n vammaiskortilla ja liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella. Vuorolle saa ottaa avustajan mukaan.

Vuoroja järjestetään 13.6. alkaen tiistaisin klo 10-12 ja torstaisin klo 13-15. Vuorot ovat voimassa 4.8.2024 saakka. Omatoimivuoroille on varattu käyttöön koko juoksurata. Halliin kuljetaan aulan sisäovien kautta, jotka ovat avattuina kelaus- ja liikuntavuorojen ajan. Vuoroperuutuksista ilmoitetaan Areenan aulassa sekä tällä nettisivulla.

Joensuu Areenan (Mehtimäenaukio 2, 80110 Joensuu) läheisyydessä on neljä ilmaista liikkumisesteisten pysäköintipaikkaa. Kaksi paikkaa sijaitsee pääsisäänkäynnin oikealla puolella noin 10 m sisäänkäynnistä ja toiset kaksi sijaitsee noin 40 m sisäänkäynnistä samassa suunnassa. Areenan pääsisäänkäynnin ulko-ovi on automaattisesti avautuva liukuovi, joka aukeaa 100 cm leveydelle. Sisäänkäynnillä on noin 2 cm korkea kynnys. Sisäovet saadaan avattua 164 cm leveydelle. Kynnys on noin 2,5 cm korkea ja ovien vierestä löytyy liuska, jolla kynnyskorkeutta saa pienennettyä. Tarkemmat esteettömyystiedot löydät täältä.

Lisätietoa vammaiskorteista löydät täältä.

 

Otathan yhteyttä laitosmieheen, mikäli tarvitset apua ovien avaamisessa.

Päivystävä laitosmies: 050 439 9320