Kaupunki yksityistieosakkaana, sivun otsikko

Kaupunki yksityistieosakkaana

Kaupunki yksityistieosakkaana

Joensuun kaupunki on tieosakkaana noin 150 yksityistiessä, jossa on toimiva tiekunta. Kaupunki seuraa kiinteistöjensä tiemaksuja ja yksikkömääriä säännöllisesti.

Joensuun kaupunki on tieosakkaana noin 150 yksityistiessä, jossa on toimiva tiekunta. Kaupunki seuraa kiinteistöjensä tiemaksuja ja yksikkömääriä säännöllisesti. Kaupunki ei tarjoa yksityisteiden neuvontapalvelua. Yksityisteiden neuvontapalvelua tarjoavat mm. Suomen Tieyhdistys ry ja Maanmittauslaitos.

Yksikkömaksuihin liittyviin laskuihin merkitään tiekunnan nimen ja yhteystietojen lisäksi kaupungin omistama kiinteistö ja sen yksikkömäärä sekä hinta yksikköä kohden. Laskujen mukaan ei voi laittaa kokouskutsuja tai muita tiedotteita, eikä tiedotteiden mukaan laskuja. Näin varmistetaan tiedon saapuminen oikeaan osoitteeseen, eikä laskun maksamisessa tapahdu tarpeettomia viivytyksiä.

 

Laskutusosoite

Laskut yksikkömaksuista voi lähettää sähköpostitse:
maaomaisuus@joensuu.fi
tai verkkolaskuna:

OVT-tunnus 003702427462210

välittäjätunnus on 003714377140
Ropo Capital

 

Kokouskutsut tiekunnan kokouksiin

Henkilöstömuutosten vuoksi pyydämme teitä lähettämään kokouskutsut ja muun postin liittyen tiekunnan toimintaan ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen maaomaisuus@joensuu.fi

Mikäli haluatte toimittaa kaupungille kokouskutsut paperisena osoite on:

Joensuun kaupunki/maaomaisuus
Kaupunkirakennepalvelut

PL 59, 80101 Joensuu
 

 

Kutsun liitteenä tulee olla tiekunnan maksuunpanoluettelo, josta käy ilmi kaupungin omistamien kiinteistöjen tunnukset, yksiköt, liikennelajit, ja selvitys mahdollisen erityisliikenteen painoluvun määräytymisestä.

Sivu arviointi ja palaute