Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihin!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellinen johtaja on Eero Lehtimäki.

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita, pipo, kangaskassi, heijasti tai magneetti!

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -tuotteita Carelicumista tai tilaamalla netistä.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Uutiset - Kaupunginorkesteri

angle-left Tervetuloa Joensuun kaupungin kulttuuri-iltapäivään 3.9.

Joensuun kaupungin kulttuuri-iltapäivä 3.9.

Joensuun kaupungin kulttuuripalvelut kutsuvat yleisön Carelicumin auditorioon torstaina 3.9. klo 15 tutustumaan miten erikoisen kevään ja kesän jälkeen kaupungin kulttuuritoimijat aloittavat taas tapahtumatoimintaansa.

Carelicumin auditorio:

klo 15–16 kulttuuritoimijat paikalla kertomassa syksystä
klo 15.15 orkesterin tarjoama musiikkituokio
klo 16 Ihmisen teatteri esittää: Vessa on tuollapäin

Vessa on tuollapäin on japanilaisen näytelmäkirjailijan Betsuyaku Minorun komedia. Rooleissa nähdään Helmi Liinosmaa ja Toni Riihiluoma. Esitys kestää noin tunnin.

Mukana tilaisuudessa ovat Joensuun kaupunginorkesteri, Taidemuseo Onni, Pohjois-Karjalan museo Hilma, Joensuun seutukirjasto, Joensuun kulttuuripalvelut, Joensuun konservatorio ja Joensuun seudun kansalaisopisto.

Huom! THL:n koronaohjeistuksen takia Carelicumin auditorioon mahtuu rajallinen määrä katsojia. Teatteriesitykseen voi hakea ennakkolippuja Joensuun pääkirjaston lehtisalin asiakaspalvelusta 31.8.–2.9. kirjaston asiakaspalveluaikoina kello 11–19.

Joensuun taidemuso Onni:

Taidemuseon intendentti Pauliina Kaasalainen pitää esittelyn Päättymättömät tarinat -näyttelyyn kello 14. Mukaan kierrokselle otetaan 10 ensimmäistä ilmoittautujaa, ilmoittautumiset taidemuseon asiakaspalveluun taidemuseo@joensuu.fi tai 013 337 5388. Kierroksen kesto on 30 minuuttia.

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

Sivu arviointi ja palaute