Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihin!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellinen johtaja on Eero Lehtimäki.

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita, pipo, kangaskassi, heijasti tai magneetti!

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -tuotteita Carelicumista tai tilaamalla netistä.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Uutiset - Kaupunginorkesteri

angle-left Kaupunginorkesterin uudenvuoden konsertti myös livestreamina

Kaupunginorkesterin uudenvuoden konsertti myös livestreamina

Uudenvuoden konsertti on monelle meistä perinne. Tällä kertaa perinteisessä konsertissa kuullaan ’uutta’ tangoa yhden Suomen kysytyimmän tango nuevo –spesialistin, Henrik Sandåsin johtamana ja solistoimana.

Konsertissa kuullaan Piazzollaa, koska uusi alkava vuosi on Astor Piazzollan syntymän 100-vuotisjuhlavuosi! Sinfonisessa tangokonsertissa kuullaan Piazzollan lisäksi De Caron, Arolaksen ja muiden musiikkia Sandåsin uusina, sinfonisina sovituksina.

Konserttiin otetaan Itä-Suomen aluehallintoviraston ja Siun Soten määräysten ja ohjeistusten mukaisesti enintään 20 kuulijaa.

– Olimme ehtineet myydä jo enemmän kuin 20 lippua. Konserttiin otetaan asiakkaita lipunostojärjestyksessä. Niihin, jotka ovat jo ostaneet liput, mutta eivät mahdu konserttiimme, ollaan lipunmyynnistämme yhteydessä, mainitsee markkinointipäällikkö Annika Huotari.

– Koska haluamme tarjota uudenvuoden perinteisen konsertin kaikille saataville, livestriimaamme sen pientä nimellistä maksua vastaan, jatkaa intendentti Marjo Vattulainen.

Viiden euron hintaisen katseluoikeuden konserttiin voi ostaa Ticketmasterin sivuilta.

Uudenvuoden konsertti - Tango del Ángel

torstaina 31.12.2020 kello 19 Carelia salissa sekä livestreamina
Henrik Sandås, kapellimestari, bandoneón

Konsertin kesto noin tunti

Osta liput livestreamiin: Ticketmaster

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

YHTEYSTIEDOT

Joensuun kaupunki / Hyvinvointipalvelut / Kaupunginorkesteri
Tiedepuisto
Länsikatu 15
4 B -rakennus 2. krs
80110 Joensuu

Katso yhteystietomme

Sivu arviointi ja palaute