Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihin!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellinen johtaja on Eero Lehtimäki.

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita, pipo, kangaskassi, heijasti tai magneetti!

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -tuotteita Carelicumista tai tilaamalla netistä.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Uutiset - Kaupunginorkesteri

angle-left Kaupunginorkesterin tuotteita verkkokauppaan

Kaupunginorkesterin tuotteita verkkokauppaan

Joensuun kaupunginorkesterin kannatustuotteita on nyt myynnissä Joensuun kaupungin verkkokaupassa. Ostokset maksetaan kätevästi verkkomaksulla.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta https://tilavajoensuu.fi/onlinekalenteri/joensuu-kauppa/

Aikaisemmin tuotteita on voinut ostaa Carelicum palveluista sekä nettilomakkeen kautta.

- Nettilomake on ollut kömpelö ja se tehtiin pikaisesti tilapäiseksi ratkaisuksi koronakeväällä, toteaa Joensuun kaupunginorkesterin intendentti Marjo Vattulainen.

- Joulusesonkia ajatellen tuotteidemme saaminen oikeaan verkkokauppaan meni vähän viime tinkaan, mutta uskoisin että nopeimmat tilaajat ehtivät saamaan tuotteet jouluksi, kertoo Joensuun kaupunginorkesterin markkinointipäällikkö Annika Huotari.

Verkkokaupasta löytyy Joensuun kaupunginorkesterin logolla sekä #minunorkesterini-tekstillä brändättyjä t-paitoja, kangaskasseja, kangasmaskeja, pipoja, jääkaappimagneetteja ja heijastimia.

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

YHTEYSTIEDOT

Joensuun kaupunki / Hyvinvointipalvelut / Kaupunginorkesteri
Tiedepuisto
Länsikatu 15
4 B -rakennus 2. krs
80110 Joensuu

Katso yhteystietomme

Sivu arviointi ja palaute