Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihin!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellinen johtaja on Eero Lehtimäki.

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita, pipo, kangaskassi, heijasti tai magneetti!

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -tuotteita Carelicumista tai tilaamalla netistä.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Uutiset - Kaupunginorkesteri

angle-left Kaupunginorkesterin Musiikkitalven avajaiskonsertin solisti on vaihtunut

Kaupunginorkesterin Musiikkitalven avajaiskonsertin solisti on vaihtunut

Poikkeustilanteiden vuoksi konsertin alkuperäinen solisti Tami Pohjola joutui yllättäen perumaan tulonsa, ja hänen tilalleen saatiin viulisti Kasmir Uusitupa, joka paikkaa Pohjolaa pikaisella varoitusajalla.

Konsertin ohjelma pysyy samana ja Kasmir Uusitupa soittaa Mendelssohnin e-molli viulukonserton Kaupunginorkesterin solistina torstaina 25.2. kello 19.

Kasmir Uusitupa (s. 1995) on suomalainen viulisti. Hän aloitti kuusivuotiaana opiskelun Itä-Helsingin musiikkiopistossa. Uusitupa on ollut solistina useissa orkestereissa ja soittanut Borea-kvartetin jäsenenä. Uusitupa on myös tulkinnut kansanmusiikkia eri festivaaleilla ja osallistunut Kuhmon Kamarimusiikkiin. Hän on lisäksi osallistunut useisiin viulukilpailuihin, kuten Sibelius-viulukilpailuun ja Kuopion viulukilpailuun. Jälkimmäisessä hän eteni finalistiksi keväällä 2015.

YHTEYS SISIMPÄÄN TO 25.2.2021 CARELIA-SALI KLO 19
Konsertti esitetään maksullisena suoratoistopalveluna

Joensuun kaupunginorkesteri

Johtaa Eero Lehtimäki
Solisti Kasmir Uusitupa, viulu

Ohjelma
Emilie Mayer: Sinfonia nro 1 c-molli
F. Mendelssohn: Viulukonsertto e-molli op. 64
 

Kasmir Uusitupa

ASIOI VERKOSSA

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

YHTEYSTIEDOT

Joensuun kaupunki
Tiedepuisto
Länsikatu 15
4 B -rakennus 2. krs
80110 Joensuu

Katso yhteystietomme

Sivu arviointi ja palaute