Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihin!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellinen johtaja on Eero Lehtimäki.

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita, pipo, kangaskassi, heijasti tai magneetti!

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -tuotteita Carelicumista tai tilaamalla netistä.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Uutiset - Kaupunginorkesteri

angle-left Kamarimusiikkia Carelia-salissa

Kamarimusiikkia Carelia-salissa

Tuoreimmat koronarajoitukset aiheuttavat muutoksia Joensuun kaupunginorkesterin loppukauteen. Ensi viikolla esitetään Kamarimusiikkikonsertti Carelia-salissa.

Joensuun kaupunginorkesterin 10.12. pidettäväksi ilmoitettu Laulava fresko -konsertti on peruttu. Konsertin tilalla 10.12. kello 19 Carelia-salissa on Kamarimusiikkikonsertti. Konserttiin otetaan Itä-Suomen aluehallintoviraston ja Siun Soten määräysten ja ohjeistusten mukaisesti alle 20 kuulijaa.

Kamarimusiikkikonsertissa Joensuun kaupunginorkesterin omat muusikot esittävät Johann Pachelpelin, Georg Philipp Telemannin, W. A. Mozartin, Jan Van Gilsen ja Leoš Janáčekin teoksia.

Mikäli asiakas on ostanut lipun 10.12. Laulava fresko -konserttiin, lipun voi palauttaa Carelicumin asiakaspalveluun 31.3.2021 saakka.

Kaupunki sulkee Carelicumin palvelupisteen 4. tammikuuta saakka.

- Meidät saa kiinni puhelimitse ja sähköpostitse, vaikka emme ole fyysisesti auki, kertoo Carelicumin asiakaspalvelusta vastaava Anni Koskeli-Ratamaa.
 

Kamarimusiikkikonsertti
10.12.2020 kello 19, Carelia-Sali

Ohjelma:

Johann Pachelpel: Canon for 3 violins and cello in D Major
Georg Philipp Telemann: Concerto for 4 violins no 1 in G-major, Largo-Allegro-Adagio-Vivace
W. A. Mozart: Divertimento no 3 in B K. 349c Allegro, Menuetto, Adagio, Menuetto, Rondo
Jan Van Gilse: Trio Ruhig, frei, All's Marcia, Molto Vivace
Leoš Janacek: Mladi (Youth) Allegrwo, Andante Sostenuto, Vivace, Allegro Animato

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

YHTEYSTIEDOT

Joensuun kaupunki / Hyvinvointipalvelut / Kaupunginorkesteri
Tiedepuisto
Länsikatu 15
4 B -rakennus 2. krs
80110 Joensuu

Katso yhteystietomme

Sivu arviointi ja palaute