Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihin!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellinen johtaja on Eero Lehtimäki.

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita!

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä. Konserttitulot jäävät saamatta, tulovirtamme konserteista on pysähtynyt.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -t-paidan. Paita on musta valkoisilla painatuksilla. Kokovalikoima on S-5XL, koot ovat unisex-kokoja. Paidan hinta on 25 € (sis. 24% alv). Hinta sisältää postituskulut kotimaassa. Voit tilata paidan verkosta tai ostaa sen omaksesi Carelicumista.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Uutiset - Kaupunginorkesteri

angle-left Joensuun kaupunginorkesterin koko kevätkausi 2020 on peruttu

Joensuun kaupunginorkesterin koko kevätkausi 2020 on peruttu

Joensuun kaupunginorkesterin viihdekonsertti Lapsuuteni sankarille torstaina 19.3.2020 on peruttu koronavirusohjeistusten mukaisesti. Joensuun kaupunginorkesteri noudattaa Joensuun kaupungin linjausta perua kaikki yleisötapahtumat.

Joensuun kaupunginorkesteri seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta sekä AVIn ja Joensuun kaupungin linjauksia asiassa.  Näiden linjausten perusteella kaupunginorkesterin kevään 2020 kaikki konsertit on peruttu 31.5.2020 saakka.

- Kannamme vastuumme koronaviruksen leviämisen estämiseksi perumalla konserttimme. Haluamme varmistaa tapahtumiemme turvallisuuden yleisölle, esiintyville taiteilijoille ja muulle henkilökunnallemme. Pahoittelemme tilanteen aiheuttamaa harmia kaikille osapuolille, kommentoi intendentti Marjo Vattulainen.

Lipun kevään konsertteihin ostaneet voivat hakea rahansa takaisin Carelicumista maanantaista 16.3. alkaen.

- Pyydämme asiassa kärsivällisyyttä. Rahat saa takaisin, vaikka tapahtumapäivä olisi jo mennyt eli toimenpiteellä ei ole hengenhätää, sanoo Vattulainen.

Joensuun kaupunginorkesterin kausikorttilaisia informoidaan ensi viikolla kausikorttihinnan palautuksista.

 

Toimialakohtaiset lisätietojen antajat

Joensuun kaupungin yleiset linjaukset
kaupunginjohtaja Kari Karjalainen, kari.karjalainen@joensuu.fi , puh. 0400 827 357
kansliapäällikkö Jari Horttanainen, jari.horttanainen@joensuu.fi , puh. 0400 379 932

Hyvinvointitoimiala (varhaiskasvatus sekä koulutus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut)
hyvinvointijohtaja Riitta Huurinainen, riitta.huurinainen@joensuu.fi , puh. 040 015 2323

Varhaiskasvatus
palvelujohtaja Juhani Junnilainen, juhani.junnilainen@joensuu.fi , puh. 050 558 7525

Opetus
koulutusjohtaja Olli Kauppinen, olli.kauppinen@joensuu.fi, puh. 050 558 7514

Kaupunkiympäristön toimiala
kaupunkiympäristöjohtaja Anu Näätänen, anu.naatanen@joensuu.fi, puh. 050 550 5490

Maahanmuuttajapalvelut
kehitysjohtaja Janna Puumalainen, janna.puumalainen@joensuu.fi, puh. 050 511 5028

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

Sivu arviointi ja palaute