Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihin!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellinen johtaja on Eero Lehtimäki.

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita, pipo, kangaskassi, heijasti tai magneetti!

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -tuotteita Carelicumista tai tilaamalla netistä.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Uutiset - Kaupunginorkesteri

angle-left Ilmaisia lounaskonsertteja striimattuna

Ilmaisia lounaskonsertteja striimattuna

Joensuun kaupunginorkesterilla on At Your Service -yleisötyöviikko 14.-18.12. 2020. Koronan takia yleisöä ei tavata tällä kertaa kasvotusten vaan striimien välityksellä.

- Meillä piti olla yleisötyöviikollamme esiintymisiä maakunnan kirjastoissa. Kaikki oli jo sovittu ja järjestelty, mutta koronatilanteen takia peruimme ne. Koska ohjelmistot pienryhmillämme oli jo suunniteltuina ja harjoiteltuina, päätimme esittää maanantaista perjantaihin kello 11 lounaskonsertin striimattuna ja ilmaiseksi kaikille, kertoo intendentti Marjo Vattulainen.

Linkki ilmaisiin lounaskonsertteihin kullekin päivälle ilmoitetaan osoitteessa www.joensuu.fi/kaupunginorkesteri/lounaskonsertit-14.-18.12.2020

Samassa osoitteessa on myös kunkin päivän konserttiohjelma.

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

YHTEYSTIEDOT

Joensuun kaupunki / Hyvinvointipalvelut / Kaupunginorkesteri
Tiedepuisto
Länsikatu 15
4 B -rakennus 2. krs
80110 Joensuu

Katso yhteystietomme

Sivu arviointi ja palaute