Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihin!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellinen johtaja on Eero Lehtimäki.

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita, pipo, kangaskassi, heijasti tai magneetti!

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -tuotteita Carelicumista tai tilaamalla netistä.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Uutiset - Kaupunginorkesteri

angle-left Eleitä-konsertti esitetään vain kello 19

Eleitä-konsertti esitetään vain kello 19

Joensuun kaupunginorkesterin kello 16 Eleitä-konsertti on peruttu vähäisen lipunmyynnin vuoksi. Lipun kyseiseen konserttiin ostaneisiin ollaan yhteydessä. Kello 19 konsertti järjestetään normaalisti.

– Päädyimme ratkaisuun myös siksi, että kello 19 konsertti tullaan livestreamaamaan Joensuun kaupungin Youtubessa, kommentoi intendentti Marjo Vattulainen.

Lisäksi konserttiin liittyy Eleitä, tiloja ja avaruuksia -ennakkotilaisuus kello 18.15 alkaen Carelia-salissa. Keskustelemassa on säveltäjä Kai Nieminen ja kapellimestari Eero Lehtimäki. Tilaisuuteen pääsee kello 19 konserttilipulla. Lisäksi ennakkotilaisuus livestreamataan Joensuun kaupungin Youtubessa.

Katso myös:

Kai Niemisen teos kantaesitetään Joensuussa, Eleitä-konsertti 22.10.

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

YHTEYSTIEDOT

Joensuun kaupunki / Hyvinvointipalvelut / Kaupunginorkesteri
Tiedepuisto
Länsikatu 15
4 B -rakennus 2. krs
80110 Joensuu

Katso yhteystietomme

Sivu arviointi ja palaute