Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihin!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellinen johtaja on Eero Lehtimäki.

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita!

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä. Konserttitulot jäävät saamatta, tulovirtamme konserteista on pysähtynyt.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -t-paidan. Paita on musta valkoisilla painatuksilla. Kokovalikoima on S-5XL, koot ovat unisex-kokoja. Paidan hinta on 25 € (sis. 24% alv). Hinta sisältää postituskulut kotimaassa. Voit tilata paidan verkosta tai ostaa sen omaksesi Carelicumista.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Uutiset - Kaupunginorkesteri

angle-left Avoin yleisötilaisuus: Kaupunginorkesterin kevään 2020 ohjelmisto

Avoin yleisötilaisuus: Kaupunginorkesterin kevään 2020 ohjelmisto

Joensuun kaupunginorkesterin kevään 2020 ohjelma julkistetaan maanantaina 2.12. klo 17 avoimessa yleisötilaisuudessa Carelicumin auditoriossa osoitteessa Koskikatu 5. Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan!

Kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa kevätkauden 2020 ohjelman esittelee Joensuun kaupunginorkesterin ylikapellimestari Eero Lehtimäki. Julkistustilaisuuteen on mahdollista osallistua myös kaupunginorkesterin Facebook-sivun livevideon kautta.

Kevät 2020 tarjoaa erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen konserttikattauksen: luvassa on perinteisiä sinfoniakonsertteja, viihdekonsertteja, kamarikonsertti sekä lapsille sopivaa ohjelmaa.

– Kevätkaudessamme näkyvät vahvasti nuoret taiteilijat, ja olemme pitäneet huolta, että laajassa keskustelussa ollut naisten edustus näkyy ohjelmistossamme positiivisesti, kertoo ylikapellimestari Eero Lehtimäki. Olen ollut valtavan onnellinen siitä, miten Joensuun konserttiyhteisö on lähtenyt mukaan matkaamme. Kaupungilla on tultu vaihtamaan ajatuksia ja konserteissa on nähty paljon nuoria kuulijoita. Toivon, että sama hieno kasvu jatkuu edelleen!, Lehtimäki jatkaa.

Yleisötilaisuudessa on jaossa myös uunituoretta kevään 2020 kausiesitettä. Orkesteri siirtyy nyt ensimmäistä kertaa omaan kausiesitteeseen, jota taskukokoisena on helppo säilyttää ja tarkistaa siitä tulevat konsertit. Esitettä on myöhemmin jaossa ympäri kaupunkia sekä orkesterin konserteissa ja tapahtumissa. Sen voi myös tilata kotiin nettisivuilta piakkoin löytyvän lomakkeen kautta.

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

Sivu arviointi ja palaute