Joensuun kaupunginorkesteri

Toivotamme sinut tervetulleeksi konsertteihimme!

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen, ohjelmistoltaan monipuolinen 35-henkinen sinfoniaorkesteri. Orkesterilla on vuosittain kahdeksisenkymmentä esiintymistä, joista noin kolmasosa on sinfoniakonsertteja. Niiden lisäksi soitetaan kirkko-, kamari- ja viihdemusiikkia sekä musiikkia lapsille ja nuorille, rokkia unohtamatta. Joensuun kaupunginorkesterin taiteellisina partnereina toimivat Minna Pensola ja Antti Tikkanen, eli Duo Tiksola.

Syyskauden 2022 kausikortit tulevat myyntiin 13.6.2022, yksittäiset konserttiliput ovat hankittavissa 1.7. alkaen. Orkesterin lipunmyynti siirtyy Lippupiste Oy:lle kesäkuun aikana ja 13.6. alkaen lippuja saa Carelicumin lisäksi Lippupisteeltä, osoitteesta www.lippu.fi. 

Tue orkesteria

Tue orkesteria ostamalla t-paita, pipo, kangaskassi, heijasti tai magneetti! Voit myös maksaa halutessasi vapaaehtoisen kannatusmaksun orkesterin hyväksi.

Syksyllä 2019 saimme kokea loppuunmyytyjä sinfoniakonsertteja ja upeita elämyksiä musiikin parissa. Myös kevätkautemme 2020 alkoi lupaavissa merkeissä. Orkesterin nousu ja kukoistus oli menossa kohti huippua, kun koronavirus tuli mullistamaan niin meidän kuin Sinunkin arkesi. Sinfoniakaudesta on tullut meille taistelu selviytymisestä.

Nyt jos koskaan tarvitsemme apuasi. Halutessasi, voit osoittaa tukesi Joensuun kaupunginorkesterille ostamalla #minunorkesterini -tuotteita Carelicumista tai tilaamalla netistä.

Kaupunginorkesterin kannatuspaidat museokaupassa. Mustassa paidassa on valkoisella kaupungin orkesteri logo sekä teksti #minunorkesterini.

 

Joensuun kaupunginorkesterin facebook

YHTEYSTIEDOT

Joensuun kaupunki
Tiedepuisto
Länsikatu 15
4 B -rakennus 2. krs
80110 Joensuu

Katso yhteystietomme

Sivu arviointi ja palaute