Joensuun seudun kansalaisopisto

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa harrastus- ja opiskelukursseja Joensuussa, Kontiolahdessa, Liperissä, Outokummussa ja Polvijärvellä. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Joensuun seudun kansalaisopiston kurssit ovat avoimia kaikille. Meillä voit harrastaa esimerkiksi liikuntaa, kuvataidetta, musiikkia, kädentaitoja tai teatteria. Voit päivittää taitosi tieto- ja viestintätekniikan kursseilla tai opiskella uuden kielen. Kurssitarjonta vaihtuu lukukausittain.
 

Uutiset – Kansalaisopisto

angle-left Kansalaisopiston liikuntaryhmät keskeytetään Joensuussa, muut ryhmät jatkavat normaalisti

Kansalaisopiston liikuntaryhmät keskeytetään Joensuussa, muut ryhmät jatkavat normaalisti

Siun Soten alueella Joensuu on siirtynyt koronaviruksen kiihtymisvaiheeseen. Siun Soten ja Joensuun kaupungin valmiusjohtoryhmän linjaukseen pohjautuen kansalaisopisto on päätynyt kaikkien aikuisten Joensuun liikunnan ja tanssin ryhmien lähiopetuksen keskeyttämiseen syyslukukauden osalta. Keskeytys koskee myös vanhempi-lapsiliikuntaa. Lasten liikuntaryhmät jatkavat normaalisti. 

Keskeytys koskee vain Joensuuta. Kontiolahden, Liperin, Outokummun ja Polvijärven liikunnan ja tanssin ryhmät kokoontuvat normaalisti.

Osa Joensuun liikunnan ryhmistä tullaan järjestämään etäopetuksena. Asiakasmaksujen palautuksesta asianomaisia asiakkaita tiedotetaan erikseen ensi viikolla. Alle 10 € käyttämättä jääneitä maksuja ei palauteta.

Muiden Joensuun ainealueiden kurssit kokoontuvat normaalisti noudattaen korostetusti hygieniaohjeistuksia sekä kasvomaskisuositusta.

Kasvomaski käyttöön tunneilla

Suosittelemme vahvasti ohjeistuksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä kaikilla kansalaisopiston kursseilla niin asiakkaille kuin opettajille. Ryhmissä noudatetaan erityisen tarkasti hygienia- ja turvaohjeistuksia. Tulehan oppitunnille täysin terveenä. 

Seuraamme tilannetta ja päivitämme toimintaohjeita tilanteen mukaan.

Joensuun seudun kansalaisopisto

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu

Opistotalo, Papinkatu 3, 80110 Joensuu

Ilmoittautuminen ja yleisinfo
puh. 013 337 5929

Kurssin peruminen numeroista
puh. 013 337 5953 / 013 337 5950 /
050 4087936

Lukukausien aikana ma–to klo 9.30–15
Lukukauden päätyttyä ma–to klo 10–15

Kursseille voi ilmoittautua koko lukukauden ajan verkossa ja puhelimitse.

Henkilökunta
Katso henkilökunnan yhteystiedot

Pekkalan toimipiste

Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu
Pekkalan kartano
Pekkalankatu 7A, 80260 Joensuu
puh. 050 408 7936

 

Joensuun seudun kansalaisopisto

Papinkatu 3, 80110 Joensuu

Kansalaisopisto, Facebook

Sivu arviointi ja palaute