INFOA JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKIOON YHTEISHAUSSA 2020 VALITUILLE!

INFOA JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKIOON YHTEISHAUSSA 2020 VALITUILLE!

Dokumentit

Onneksi olkoon ja tervetuloa opiskelijaksemme!

Alla olevasta linkkiluettelosta löytyvät listat niistä Joensuun yhteiskoulun lukioon yleislinjalle, musiikin ja ilmaisun linjalle sekä urheilulinjalle valituista, joiden nimet saa julkaista verkossa sekä muuta tarpeellista materiaalia. Tutustu niihin kaikkiin. Uusi opinto-opas 2020-2021 julkaistaan kotisivuillamme juhannuksen jälkeen.

Joensuun keskustan lukioihin sisäänpääsyn keskiarvoraja oli tänäkin keväänä viime vuoden tapaan melko korkealla. Joensuun yhteiskoulun yleislinjalle sisäänpääsyyn vaadittiin vähintään 7,92 lukuaineiden keskiarvo (2019 8,08), vaikkakin paikkojen rajallisuuden takia silläkin keskiarvolla osa hakijoista  jäi varasijoille. Urheilulinjalle viimeisimmän sisäänpäässeen pistemäärä oli 14,09 (vuonna 2019 13,95). Musiikin ja ilmaisun linjalle viimeisimmän sisäänpäässeen pistemäärä oli 11,25 (2019 11,28). Varasijoilla yleislinjalle on 50 opiskelijaa.

Tasatilanteessa sisäänpääsyn ratkaisi yhteishaun sääntöjen mukaan ensimmäiseksi hakutoivejärjestys, sitten kaikkien aineiden keskiarvo ja lopulta arpa.

Jos lukiopaikkoja linjoilla vapautuu, täytämme ne automaattisesti yhteishakujärjestyksen mukaisesti ja otamme aina yhteyttä jonossa sillä hetkellä ensimmäisenä varasijalla olevaan. Voit ottaa sinulle yhteishaussa tarjotun paikan vastaan, et tuolloin menetä kuitenkaan paikkaasi jonossa ensimmäiseen hakukohteeseesi. 

Alta löytyvät myös muut tärkeät dokumentit, jotka on tarkoitettu yhteishaussa 2020 Joensuun yhteiskoulun lukioon valituille. Postitse (tai tuomalla sisäpihalla sijaitsevaan postilaatikkoomme) sinun tulee lähettää lukiolle opiskelijailmoitus (saat sen postissa) täytettynä mahdollisimman pian hyväksymiskirjeen saatuasi. Paikan vastaanottamiseen riittää, kun hakija sähköpostiin saamastaan linkistä ottaa paikan vastaan opintopolkupalvelun kautta. Jos sinut on valittu meille ja olet saanut kirjeessa ainevalintakortin täytettäväksi, toimita se lukioon mahdollisimman pian heti valinnan jälkeen yhdessä opiskelijailmoituksen kanssa.

Jos perut opiskelupaikkasi, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Asiakirjat
Näytetään tulokset 1 - 9 / 9
  • thumbnail
    Juuri nyt käyttäjältä

    {title}

  • YHTEYSTIEDOT

    Sivu arviointi ja palaute