Infoa Joensuun yhteiskoulun lukioon yhteishaussa 2023 valituille, sivun otsikko

Infoa Joensuun yhteiskoulun lukioon yhteishaussa 2023 valituille

Dokumentit

Opiskelijavalinta 2. asteelle keväällä 2023  on tehty ja tulokset saapuivat keskiviikkona 14.6. kouluille.  Tulokset saapuvat oma-opintopolkuun / hakijoiden sähköposteihin aamulla 15. kesäkuuta 2023. Hakijan tulee tarkistaa sähköpostinsa (katso myös tarvittaessa roskaposti), missä on opetushallitukselta tieto opiskelupaikasta sekä hyväksymislinkki opiskelupaikan vastaanottamista varten. Rehtori lähettää myös yhteiskoulun lukioon valituille erillisen infokirjeen torstaina 15.6. sähköposteihin. Sama kirje löytyy tältä sivustolta.

Joensuun yhteiskoulun lukion yleislinjalle pääsi tänä keväänä lukuaineiden 8,17 keskiarvolla (osa jäi silläkin keskiarvolla vielä varasijalle), mikä oli Joensuun lukioiden korkein tänä keväänä . Yhteensä yleislinjalle valittiin 144 opiskelijaa (varasijoilla tällä hetkellä 66 hakijaa), 26 opiskelijaa musiikin ja ilmaisun linjalle(varasijoilla 5 hakijaa) sekä 40 erityisen koulutustehtävän urheilulinjalle (varasijoilla 38 hakijaa).

Rehtorin opiskelijaksiottopäätös on tehty keskiviikkona 14.6. ja se löytyy tältä sivulta valitusosoituksen kera. Julkaisuluvan antaneiden valittujen nimilista löytyy sivuiltamme. Täydellinen nimilista sisäänpäässeistä löytyy lukion ovesta 15.6. alkaen.

Jos lukiopaikkoja meillä vapautuu, täytämme ne automaattisesti yhteishakujärjestyksen mukaisesti ja otamme aina yhteyttä jonossa sillä hetkellä ensimmäisenä varasijalla olevaan. 

Jos olet hakenut meille jostain toisesta lukiosta (olet siis ollut opiskelemassa jo yhden vuoden lukiossa) ota meihin yhteyttä, että voimme sijoittaa sinut oikealle vuosiluokalle ja ottaa ylös ainevalintasi.  

Voit tulla varasijalta hyväksytyksi ylempään hakutoiveeseesi, vaikka olet jo saanut ja myös vastaanottanut paikan alemman hakutoiveesi mukaan. Esimerkiksi jos olet hyväksytty toiselle hakutoiveellesi, olet edelleen varalla ykköstoiveellesi ja voit tulla siihen valituksi aina elokuun puoliväliin saakka.  Varasijatäyttö jatkuu automaattisesti heinäkuun aikana opintopolku.fi palvelun kautta, mikäli sellaisia vapautuu. Lukion kanslia on suljettuna 26. kesäkuuta - 28. heinäkuuta. 

Paikan vastaanottamiseen riittää, kun hakija sähköpostiin saamastaan linkistä ottaa paikan vastaan opintopolkupalvelun kautta.  Paikan voit toki ottaa vastaan myös ottamalla meihin yhteyttä mm. sähköpostitse tai puhelimitse. Viimeinen deadline ottaa paikka vastaan on 29. kesäkuuta. 

Oppimateriaalin (digitaalinen)  ja tietokoneen saat lukion alkaessa. Ilmainen oppimateriaali annetaan kaikille lukiouransa meillä aloittaville ensimmäisen vuoden opiskelijoille, ei siis pelkästään oppivelvollisille.

Jos perut opiskelupaikkasi, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian.

Vapaita lukiopaikkoja voit tiedustella mm. Pyhäselän tai Kontiolahden lukiosta sekä Joensuun aikuislukiosta.  Lukuvuosi 2023-2024 alkaa Joensuun lukioissa keskiviikkona 9. elokuuta. 

Asiakirja- ja mediatiedostot