Infoa Joensuun yhteiskoulun lukioon yhteishaussa 2022 valituille, sivun otsikko

Infoa Joensuun yhteiskoulun lukioon yhteishaussa 2022 valituille

Dokumentit

Opiskelijavalinta 2. asteelle kevään 2022  yhteishaun osalta tehty. Rehtori on tehnyt opiskelijaksiottopäätöksen keskiviikkona 15.6. Se löytyy tältä sivulta. Julkaisuluvan antaneiden nimilista löytyi sivuiltamme. Täydellinen nimilista sisäänpäässeistä löytyy lukion pääovesta Papinkadun puolelta.

Yleislinjalle pääsemiseksi tuli olla vähintään 8,08 lukuaineiden keskiarvo, tosin silläkin keskiarvolla osa jäi vielä varasijoilla. Tasatilanteessa sisäänpääsyn ratkaisi yhteishaun sääntöjen mukaan ensimmäiseksi hakutoivejärjestys, sitten kaikkien aineiden keskiarvo ja lopulta arpa. Yleislinjalle varasijoilla on tällä hetkellä 77 opiskelijaa.

Alin hyväksytty pistemäärä musiikin ja ilmaisun linjalla oli 11,43 ja alin hyväksytty pistemäärä erityisen koulutustehtävän urheilulinjalla 15,58.

Jos lukiopaikkoja meillä vapautuu, täytämme ne automaattisesti yhteishakujärjestyksen mukaisesti ja otamme aina yhteyttä jonossa sillä hetkellä ensimmäisenä varasijalla olevaan. 

Onneksi olkoon ja tervetuloa opiskelijaksemme 2022!

Emme lähetä Joensuun yhteiskoulun lukioon valituille erillistä infokirjettä postin kautta, vaan löydät sen sähköpostistasi tai tältä sivustolta. Sähköpostista löydät myös opetushallituksen virallisen kirjeen, joka käy opiskelijatodistuksesta tarvittaessa. 

Jos olet hakenut meille jostain toisesta lukiosta (olet siis ollut opiskelemassa jo yhden vuoden lukiossa) ota meihin yhteyttä, että voimme sijoittaa sinut oikealle vuosiluokalle ja ottaa ylös ainevalintasi.  

Tämän sivuston linkkiluettelosta löytyvät listat niistä Joensuun yhteiskoulun lukioon yleislinjalle , musiikin ja ilmaisun linjalle sekä urheilulinjalle valituista, joiden nimet saa julkaista verkossa sekä muuta tarpeellista materiaalia. Täydellinen nimilista valituista löytyy lukiomme ulko-ovista.  Uusi opinto-opas 2022-2023 julkaistaan kotisivuillamme kesäkuun loppuun mennessä.

Voit tulla varasijalta hyväksytyksi ylempään hakutoiveeseesi, vaikka olet jo saanut paikan alemman hakutoiveesi mukaan. Esimerkiksi jos olet hyväksytty toiselle hakutoiveellesi, olet edelleen varalla ykköstoiveellesi ja voit tulla siihen valituksi aina elokuun puoliväliin saakka.  Varasijatäyttö jatkuu automaattisesti heinäkuun aikana opintopolku.fi palvelun kautta, mikäli sellaisia vapautuu. Lukion kanslia on suljettuna 1. heinäkuuta- 31. heinäkuuta. Rehtori palaa töihin 4. elokuuta.

Paikan vastaanottamiseen riittää, kun hakija sähköpostiin saamastaan linkistä ottaa paikan vastaan opintopolkupalvelun kautta. Jos sinut on valittu meille ja saat kirjeessa ainevalintakortin täytettäväksi, toimita se lukioon mahdollisimman pian heti valinnan jälkeen. Paikan voit toki ottaa vastaan myös ottamalla meihin yhteyttä mm. sähköpostitse tai puhelimitse. Viimeinen deadline on 30. kesäkuuta. 

Oppimateriaalin (digitaalinen)  ja tietokoneen saat lukion alkaessa. Ilmainen oppimateriaali annetaan kaikille lukiouransa meillä aloittaville ensimmäisen vuoden opiskelijoille, ei siis pelkästään oppivelvollisille. Jos sinut sijoitetaan 2. vuodelle, saat myös ilmaiset materiaalit.

Jos perut opiskelupaikkasi, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian.

Vapaita lukiopaikkoja voit tiedustella mm. Pyhäselän tai Kontiolahden lukiosta sekä Joensuun aikuislukiosta.  Lukuvuosi 2022-2023 alkaa Joensuun lukioissa torstaina 11. elokuuta. 

Asiakirja- ja mediatiedostot