INFOA JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKIOON YHTEISHAUSSA VALITUILLE!

INFOA JOENSUUN YHTEISKOULUN LUKIOON YHTEISHAUSSA VALITUILLE!

Dokumentit

Alla olevasta linkkiluettelosta löytyvät listat niistä Joensuun yhteiskoulun lukioon yleislinjalle, musiikin ja ilmaisun linjalle sekä urheilulinjalle valituista, joiden nimet saa julkaista verkossa.

Tänä kesänä Joensuun keskustan lukioihin sisäänpääsyn keskiarvoraja oli historiallisen korkealla. Joensuun yhteiskoulun yleislinjalle sisäänpääsyyn vaadittiin vähintään 8,08 lukuaineiden keskiarvo, vaikkakin paikkojen rajallisuuden takia silläkin keskiarvolla osa jäi ulkopuolelle. Urheilulinjalle viimeisimmän sisäänpäässeen pistemäärä oli 13,95. Musiikin ja ilmaisun linjalle viimeisimmän sisäänpäässeen pistemäärä oli 11,28.

Tasatilanteessa sisäänpääsyn ratkaisi yhteishaun sääntöjen mukaan ensimmäiseksi hakutoivejärjestys, sitten kaikkien aineiden keskiarvo ja lopulta arpa.

Jos lukiopaikkoja vapautuu, täytämme ne automaattisesti yhteishakujärjestyksen mukaisesti ja otamme aina yhteyttä jonossa sillä hetkellä ensimmäisenä olevaan. 

Linkeistä  löytyy myös muut tärkeät dokumentit, jotka on tarkoitettu yhteishaussa 2019 Joensuun yhteiskoulun lukioon valituille. Postitse sinun tulee lähettää lukiolle opiskelijailmoitus täytettynä heti hyväksymiskirjeen saatuasi. Paikan vastaanottamiseen riittää, kun hakija sähköpostiin saamastaan linkistä ottaa paikan vastaan opintopolkupalvelun kautta.

Asiakirja- ja mediatiedostot

Sivu arviointi ja palaute