Joensuun järjestöviikko, sivun otsikko

Joensuun järjestöviikko

Joensuun järjestöviikko

Joensuun järjestöviikkoa vietetään ensimmäistä kertaa loka-marraskuun taitteessa 27.10.–3.11.2021. Järjestöviikolla nostetaan esiin Joensuun monipuolista järjestökenttää sekä harrastus- ja vapaaehtoistyön mahdollisuuksia. Järjestöille tarjolla on erilaisia luentoja, aamukahvitilaisuuksia sekä verkostoitumismahdollisuuksia. Kaupunkilaisille järjestöviikko tarjoaa mahdollisuuksia tutustua uusiin harrastusmahdollisuuksiin sekä tietoa Joensuun laajasta järjestökentästä ja vapaaehtoistoiminnasta. Avoimet ovet, tutustumiskerrat ja muut tapahtumat luovat mahdollisuuden löytää sisältöä arkeen. Selaa järjestöviikon tapahtumia sivun alaosassa.


Järjestöviikkoa koordinoi tänä vuonna Joensuun KAKE 2.0 -hanke, joka on kansalaistoimijalähtöinen kaupunkikeskustan kehittämishanke.  Hanketta rahoittavat Joensuun kaupunki, Etelä-Savon ELY-keskus sekä Euroopan Sosiaalirahasto.

Tutustu ohjelmaan ja tule mukaan!

Alempaa tältä sivulta löydät Joensuun järjestöviikon monipuolisen ohjelman aamukahveineen, luentoineen ja koulutuksineen. Kuhunkin tapahtumaan ilmoittaudutaan mukaan erikseen.
Tarkemman ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät alempaa tältä sivulta haitari-valikot auki klikkaamalla!

  • Tapahtumat ja työpajat: Rahoitusinfo, tapahtumajärjestämisen oppitunti, Pohjois-Karjalan järjestöpäivä, Työpaja: Haavoittuvassa asemassa olevien ääni kuuluviin kaupungin päätöksenteossa, luento: Turvallisemman tapahtuman järjestäminen, Lähettäänkö mukkaan? Yhteistyöstä vipinää järjestötoiminaan -työpaja.
  • Virtuaaliset aamukahvit joka arkiaamu klo 9 - 9.30 Teamsin välityksellä.
  • Virtuaaliset iltateet: asiaa selkäterveydestä ja vapaaehtoistoimijuudesta
  • Järjestötorit: ympäri Joensuuta eri kirjastoissa

Kuinka mukaan järjestöviikolle? 

Mukaan järjestöviikon ohjelmaan voi tulla juuri niin isosti, kuin omalla järjestöllä on resursseja. Matalan kynnyksen osallistumismahdollisuus voi olla esimerkiksi viikolle ajoittuvan yhdistyksen avoimen perustoiminnan listaaminen Joensuun tapahtumakalenteriin järjestöviikon aihetunnisteella.

Tutustu alta erilaisiin tapoihin tulla mukaan!

  • Avoimet tapahtumat, harjoitukset ja muun ohjelman voi ilmoittaa helposti kaupungin tapahtumakalenteriin. Kalenterista tapahtumat nousevat automaattisesti tälle sivulle ja niitä on helppo hakea Järjestöviikon aihetunnisteen avulla.
  • Kerro toiminnastanne somessa! Jaamme järjestöviikon aikana aihetunnisteella #joensuunjärjestöviikko merkittyjä julkaisuja. Muistathan myös merkata julkaisuun @joensuu_idassa
  • Joensuun kirjastoissa pidetään järjestötoreja viikon aikana. Lue osallistumisohjeet alempaa sivulta!

Kuinka mukaan järjestöviikolle?

Vinkit järjestötoimijoille: Kuinka mukaan järjestöviikolle?

Järjestöviikolla tapahtuu

Järjestöviikolla tapahtuu

Järjestöviikon aikana Joensuussa tapahtuu! Tutustu avoimiin tapahtumiin tällä sivulla sekä tapahtumakalenterissa.
Klikkaa tapahtumat auki haitarista valitsemalla itseäsi kiinnostava aihealue. Ilmoittautumislinkit ja ohjeet löytyvät haitarin sisältä.

Tapahtumat ja työpajat

Tapahtumat ja työpajat

Järjestöviikon aamukahvit

Järjestöviikon aamukahvit

Järjestöviikon iltateet

Järjestöviikon iltateet

Järjestötorit

Järjestötorit

Järjestöviikko, tapahtumaupoke

YHTEYSTIEDOT

Järjestöviikko logot

    

 

Sivu arviointi ja palaute