Iltapäivätoiminta

Itapäivätoiminta tarjoaa lapselle monipuoliset mahdollisuudet ohjattuun toimintaan, vapaaseen leikkiin sekä liikuntaan ja ulkoiluun. Myös koulutehtävien tekeminen on mahdollista. Lapsille pyritään lisäksi järjestämään mahdollisuus levähtämiseen rauhallisessa ympäristössä. Yleisten sisältöjen lisäksi eri järjestäjät tuovat toimintaan omia erityispiirteitään ja painotuksiaan.

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivän jälkeen arkipäivisin pääsääntöisesti 12:n ja 16–17:n välisenä aikana. Toimintaa ei järjestetä koulujen loma-aikoina eikä vapaapäivinä. Iltapäivätoimintaa järjestetään lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä. Kaikki toiminta tapahtuu ammattitaitoisen ja tehtävään soveltuvan henkilöstön valvonnassa

Järjestäjät

Iltapäivätoimintaa järjestetään lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä. Joensuussa päivittäistä iltapäivätoimintaa järjestävät tällä hetkellä kaupungin lisäksi evankelis-luterilaiset seurakunnat, Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat, Joensuun Steinerkoulun kannatusyhdistys, Pyhäselän ja Enon 4H-yhdistykset, Marjalan asukasyhdistys, Joensuun Itä-Suomen koulu ja Joensuun Vapaaseurakunta. Toimintaa koordinoi Joensuun kaupunki.

Iltapäivätoiminnan yhteystiedot ja toimipaikat

Lomakkeita

Hakemus iltapäivätoimintaan

Muutokset iltapäivätoiminnan tietoihin

Hakemus iltapäivätoiminnan toimintamaksun alentamiseksi

Iltapäivätoiminta

Länsikatu 15, Joensuu
Länsikatu 15
Rakennus 4B, 2. krs
80110 Joensuu

Sivu arviointi ja palaute