Iltapäivätoiminta

Iloa ja toimintaa iltapäivään! Iltapäivätoiminnassa liikutaan, leikitään ja puuhataan kivoja juttuja yhdessä ryhmän kanssa. Lapsellanne on mahdollisuus myös läksyjen tekoon ja vaikka pieneen hengähdyshetkeen koulun jälkeen.

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivän jälkeen pääsääntöisesti klo 12 ja 17 välisenä aikana arkipäivisin. Aukioloajat vaihtelevat kerhon mukaan. Toimintaa järjestetään lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä 1–2-luokkalaisille ja erityisen tuen lapsille. Lasten ohjaajina toimivat ammattitaitoiset aikuiset.

Järjestäjät

Joensuussa päivittäistä iltapäivätoimintaa järjestävät Joensuun kaupunki, Evankelis-luterilaiset seurakunnat, Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat, Joensuun Steinerkoulun kannatusyhdistys, Pyhäselän ja Enon 4H-yhdistykset, Marjalan asukasyhdistys, Joensuun Itä-Suomen koulu ja Joensuun Vapaaseurakunta. Toimintaa koordinoi Joensuun kaupunki. Eri toimijoilla on omia erityispiirteitä ja painotuksia kaupungin linjaaman toiminnan lisäksi.

Lomakkeita

Hakemus iltapäivätoimintaan

Muutokset iltapäivätoiminnan tietoihin

Hakemus iltapäivätoiminnan toimintamaksun alentamiseksi

Avustusten haku iltapäivätoiminnan järjestämiseksi

Yhdistykset, järjestöt, ym. voivat hakea avustusta 1.- ja 2.-luokkalaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämiseksi Joensuun alueella lukuvuonna 2020–2021. Toimintaa järjestetään myös erityistä tukea tarvitseville oppilaille.
Hakuaika on 11.11.–25.11.2019.

Iltapäivätoiminnan avustushakemus 2020–2021

Toimita hakemus osoitteeseen Joensuun kaupungin hyvinvointipalvelut, Iltapäivätoiminta, Länsikatu 15, 4B 2. krs, 80110 Joensuu.

Iltapäivätoiminta

Länsikatu 15, Joensuu
Länsikatu 15
Rakennus 4B, 2. krs
80110 Joensuu

Sivu arviointi ja palaute