Iltapäivätoiminta

Iloa ja toimintaa iltapäivään! Iltapäivätoiminnassa liikutaan, leikitään ja puuhataan kivoja juttuja yhdessä ryhmän kanssa. Lapsellanne on mahdollisuus myös läksyjen tekoon ja vaikka pieneen hengähdyshetkeen koulun jälkeen.

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivän jälkeen pääsääntöisesti klo 12 ja 17 välisenä aikana arkipäivisin. Aukioloajat vaihtelevat kerhon mukaan. Toimintaa järjestetään lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä 1–2-luokkalaisille ja erityisen tuen lapsille. Lasten ohjaajina toimivat ammattitaitoiset aikuiset. 

Iltapäivätoimintaan voit hakea osoitteessa joensuu.inschool.fi (lomakkeet, iltapäivätoimintaan hakeminen). Hakemukset lähetetään AIP-kerhoihin käsiteltäviksi ja kerhojen vastuuohjaajat ovat yhteydessä huoltajiin, mikä kerhopaikkojen tilanne on. Tilannetta voi tiedustella myös suoraan kerhopaikkojen järjestäjiltä.

Järjestäjät

Joensuussa päivittäistä iltapäivätoimintaa järjestävät Joensuun kaupunki, Evankelis-luterilaiset seurakunnat, Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat, Joensuun Steinerkoulun kannatusyhdistys, Pyhäselän ja Enon 4H-yhdistykset, Marjalan asukasyhdistys, Joensuun Itä-Suomen koulu ja Joensuun Vapaaseurakunta. Toimintaa koordinoi Joensuun kaupunki. Eri toimijoilla on omia erityispiirteitä ja painotuksia kaupungin linjaaman toiminnan lisäksi.

 

Lisätiedot:

Teemu Airaksinen

suunnittelija
koulutuspalvelut@joensuu.fi
puh. 050 338 9184

YHTEYSTIEDOT

Teemu Airaksinen
suunnittelija
050 338 9184
koulutuspalvelut@joensuu.fi

Jukka-Pekka Mattila
suunnittelija
050 352 3472
koulutuspalvelut@joensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute