Iltapäivätoiminta

Iloa ja toimintaa iltapäivään! Iltapäivätoiminnassa liikutaan, leikitään ja puuhataan kivoja juttuja yhdessä ryhmän kanssa. Lapsellanne on mahdollisuus myös läksyjen tekoon ja vaikka pieneen hengähdyshetkeen koulun jälkeen.

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivän jälkeen pääsääntöisesti klo 12 ja 17 välisenä aikana arkipäivisin. Aukioloajat vaihtelevat kerhon mukaan. Toimintaa järjestetään lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä 1–2-luokkalaisille ja erityisen tuen lapsille. Lasten ohjaajina toimivat ammattitaitoiset aikuiset. 

Iltapäivätoimintaan voit hakea osoitteessa joensuu.inschool.fi (lomakkeet, iltapäivätoimintaan hakeminen). Hakemukset lähetetään AIP-kerhoihin käsiteltäviksi ja kerhojen vastuuohjaajat ovat yhteydessä huoltajiin, mikä kerhopaikkojen tilanne on. Tilannetta voi tiedustella myös suoraan kerhopaikkojen järjestäjiltä.

Järjestäjät

Joensuussa päivittäistä iltapäivätoimintaa järjestävät Joensuun kaupunki, Evankelis-luterilaiset seurakunnat, Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat, Joensuun Steinerkoulun kannatusyhdistys, Pyhäselän ja Enon 4H-yhdistykset, Marjalan asukasyhdistys, Joensuun Itä-Suomen koulu ja Joensuun Vapaaseurakunta. Toimintaa koordinoi Joensuun kaupunki. Eri toimijoilla on omia erityispiirteitä ja painotuksia kaupungin linjaaman toiminnan lisäksi.

AVUSTUSHAKU KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄKERHOJEN JÄRJESTÄJILLE LUKUVUODELLE 2023–2024 KÄYNNISTYY

Yhdistykset, järjestöt, ym. voivat hakea avustusta 1- ja 2-luokkalaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämiseksi Joensuussa lukuvuonna 2023–2024. Iltapäivätoimintaa järjestetään myös erityistä tukea tarvitseville oppilaille.

Hakuaika 7.-27. marraskuuta. Hakemuslomakkeita ja lisätietoja on osoitteessa https://www.joensuu.fi/iltapaivatoiminta. Lisätietoja saa myös suunnittelija Teemu Airaksiselta, puh. 050 338 9184, koulutuspalvelut@joensuu.fi.

Hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä osoitteella Joensuun kaupungin hyvinvointipalvelut, Iltapäivätoiminta, Länsikatu 15 4B 2krs, 80110 Joensuu.  

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivän jälkeen pääsääntöisesti kello 12–17. Aukioloajat vaihtelevat kerhon mukaan. Toimintaa järjestetään lähes kaikkien alakoulujen läheisyydessä 1.–2.-luokkalaisille ja erityisen tuen lapsille. Lasten ohjaajina toimivat ammattitaitoiset aikuiset.

Kuluvana lukuvuonna iltapäivätoimintaa järjestävät Joensuun kaupungin lisäksi evankelis-luterilaiset seurakunnat, Pohjois-Karjalan Nuoret Kotkat, Joensuun Steinerkoulun kannatusyhdistys, Pyhäselän 4H-yhdistys, Marjalan asukasyhdistys sekä Joensuun Itä-Suomen koulu.

Toimintaa koordinoi Joensuun kaupunki. Toimijoilla voi olla omia erityispiirteitä ja painotuksia kaupungin linjaaman toiminnan lisäksi.

Lisätiedot:

Teemu Airaksinen

suunnittelija
koulutuspalvelut@joensuu.fi
puh. 050 338 9184

YHTEYSTIEDOT

Teemu Airaksinen
suunnittelija
050 338 9184
koulutuspalvelut@joensuu.fi

Jukka-Pekka Mattila
suunnittelija
050 352 3472
koulutuspalvelut@joensuu.fi

Sivu arviointi ja palaute