Sivistys- ja hyvinvointijohtajaksi Joensuuhun

Sivistys- ja hyvinvointijohtaksi – Töihin Joensuulle?

Töihin Joensuulle?

Nykyinen sivistys- ja hyvinvointijohtajamme siirtyy eläkkeelle. Haemme Joensuuhun uutta sivistys- ja hyvinvointijohtajaa 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sivistys- ja hyvinvointijohtajana työhösi kuuluu kasvatuksen, koulutuksen, liikunnan, kulttuurin johtaminen ja kehittäminen. Pääset työssäsi vaikuttamaan konkreettisesti miltei 80 000 ihmisen elämänlaatuun.  

Haluamme johtajan, jolla pysyy hallinto näpeissä ja talous kurissa, mutta jolla riittää myös sydäntä ja intohimoa saada joensuulaiset voimaan hyvin!
 
Hakuaika päättyy 12.4.2023
 

Viisi faktaa Joensuusta

  • Suomen 12. suurin kaupunki
  • Eniten opiskelijoita suhteutettuna asukaslukuun
  • Euroopan metsäpääkaupunki
  • Yli kolmannes asukkaista alle 30 vuotta
  • Suomen kunnianhimoisin ilmasto-ohjelma

Mistä tunnistaa joensuulaisen? – iloinen pölötys kuuluu korttelin päähän, vaikka hän kulkisi keskenään!

Joensuu – helppo hengittää

Ländärisivu, tyhjä väli

 

Sivistys- ja hyvinvointijohtaksi – Meillä johtajankin on helppo hengittää

Meillä johtajankin on helppo hengittää

Joensuu tunnetaan välittömistä ihmisistä, jotka osaavat ratkaista hankalatkin asiat yhdessä. Joensuulaisten kanssa onkin helppo tulla toimeen, vaikka välillä keskustelu olisikin kipakkaa. Haluamme avoimen ja ulospäinsuuntautuneen johtajan, jota kaikkien on helppo lähestyä.

Joensuussa toimimme yhdessä, yhdenvertaisesti, rohkeasti ja kestävästi. Oletamme kaikkien työntekijöidemme toimivan näiden arvojen mukaisesti. Vastineeksi tarjoamme osaavan ja kannustavan, miltei 3 000 ihmisen työyhteisön taustatuen, jonka avulla johtajankin on helppo hengittää! 

Joensuun johtamisen kulttuurista voi lukea lisää Helsingin Sanomien työelämäliitteestä täältä.

 

 

Joensuussa toimimme yhdessä, yhdenvertaisesti, rohkeasti ja kestävästi.

Tutustu Joensuun arvoihin.

Joensuun tavoite on olla idän houkuttelevin. Tutustu Joensuun strategiaan.

Ländärisivu, tyhjä väli

 

Sivistys- ja hyvinvointijohtaksi – Idän houkuttelevin

Idän houkuttelevin

Joensuu on kasvava Pohjois-Karjalan pääkaupunki, Euroopan metsäpääkaupunki ja vahva opiskelijakaupunki. Strategisena tavoitteenamme on olla idän houkuttelevin – kansainvälinen kasvukeskus, joka vetää puoleensa entistä enemmän opiskelijoita, matkailijoita ja yrityksiä. Joensuu on nuorekas ja kansainvälinen, joka kolmas joensuulainen on alle 30-vuotias. Kaupungissa on valtavasti tapahtumia, harrastusmahdollisuudet ovat huippuluokkaa ja palvelut pelaavat.

Joensuulaisuutta on muiden huomiointi, välittömyys ja elämänilo. Morjenstamme varuilta sekä tutut että tuntemattomat. Uskallamme avata keskusteluja kaikenlaisten ihmisten kanssa, ja kuuntelemme aidosti, mitä toinen on mieltä. Olemme helposti lähestyttäviä ja tuttavallisia – niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Miltä Joensuu näyttää lukujen valossa?

Ländärisivu, tyhjä väli

 

Sivistys- ja hyvinvointijohtaksi – Tarvitsetko muuttoapua?

Tarvitsetko muuttoapua?


Millaista Joensuussa on asua? No aivan ihanaa tietenkin! Joensuu on kompaktin kokoinen, eikä työmatkoihin ehdi turhautua. Talvella riittää lunta, retkeilyreitit lähtevät kotiovelta ja urbaaneja palveluita riittää. Lapsille Joensuu on ihanteellinen paikka kasvaa. Kaupunki on yksi Suomen turvallisimmista ja oman yliopiston opettajakoulutuksen myötävaikutuksella päiväkodeissa ja kouluissa riittää motivoitunutta ja osaavaa henkilökuntaa.  

Mikäli muuttaminen mietityttää, niin siihenkin meiltä löytyy ratkaisu. Meillä on töissä muuttoagentti, joka auttaa asettumaan paikkakunnalle. Tarpeen mukaan autamme valitsemaan asuinpaikan ja vinkkaamme puolisolle työpaikan. Pohjois-Karjalan avoimiin työpaikkoihin voi tutustua maakuntaliiton palvelussa.

Muuttoagenttiimme Maikkiin saat yhteyden täältä.