Hatelikontie 1 sisältö

Karhunmäen asuinalueen rakentuminen jatkuu nyt luovutettavalla tontilla osoitteessa Hatelikontie 1. Tontin pinta-ala ja rakennusoikeus mahdollistaa isomman vapaarahoitteisen yhtiömuotoisen kokonaisuuden toteuttamisen.

Karhunmäki on lapsiperheiden suosiossa oleva vetovoimainen asuinalue Joensuussa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupunkikeskustasta etelään. Alueella on kaksi päiväkotia, alakoulu ja lähiliikuntapaikka.  Muut palvelut ovat lähimmillään Reijolassa, Hukanhaudalla ja Niinivaaralla. Kauppa on toistaiseksi parin kilometrin päässä. Alue tarjoaa hyvät ulkoilumaastot, josta pääsee kohta valmistuvan ylikulkusillan kautta kätevästi Repokalliolle. Myös koirapuisto löytyy. Kaupungin palveluihin pääsee helposti erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien avulla tai vaikkapa polkupyörällä.  

 

Hatelikontiellä tarjolla olevalle tontille voi toteuttaa asumista kahteen kerrokseen. Tällä 3624 m² tontilla on rakennusoikeutta 1087 k-m², kunnallistekniikka on valmista. Tontille on rakennettava kolmen vuoden kuluessa kaupan allekirjoittamisesta asemakaavan ja rakennusjärjestyksen mukaiset rakennukset siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvontaviranomainen voi suorittaa käyttöönottokatselmuksen. Tontille tulee toteuttaa laadukasta asuntorakentamista, joka istuu Karhunmäen jo olemassa olevaan ilmeeseen. Tätä tonttia ei ole tarkoitettu palveluasumiseen.

 

Tarjouskilpailu päättynyt 18.3.2021.

 

Hakuehdot

Korkeimman tarjouksen tehnyt varaa tontin kaupantekoon asti maksamalla varausmaksun, joka on 2,5 % tarjouksen mukaisesta kauppahinnasta. Varausmaksu on maksettava kahden viikon kuluessa kilpailun ratkaisun jälkeen kaupungin erikseen laskuttamaa laskua vastaan. Varausmaksu on osa kauppahintaa kaupan toteutuessa. Kaupan peruuntuessa tarjoajasta johtuvasta syystä varausmaksua ei palauteta.

Kaupunki tekee myyntipäätöksen tontin myymiseksi korkeimman hyväksytyn tarjouksen tehneelle varausmaksun maksaneelle ostajataholle. Myytävästä tontista on tehtävä kauppa kolmen (3) kuukauden sisällä myyntipäätöksen tultua voimaan.

Tontille on rakennettava asemakaavan ja rakennusjärjestyksen mukaiset rakennukset kolmen (3) vuoden kuluessa siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvonta viranomainen voi suorittaa niissä käyttöönottokatselmuksen. Rakentamisvelvoite on 85 % asemakaavan mukaisesta rakennusoikeudesta.

Tarkemmat tiedot tontista

Asiakirja- ja mediatiedostot

Kansiot
 • thumbnail
  Juuri nyt käyttäjältä

  {title}

 • ASIOI VERKOSSA

  Google maps

  Hatelikontie 1, Joensuu

  Sivu arviointi ja palaute