Ajankohtaista alasivun pääkuva

Sisältöjulkaisija

angle-left Avoin työpaikka: kunnossapitovastaava

Avoin työpaikka: kunnossapitovastaava

Joensuun kaupungille haetaan

KUNNOSSAPIDOSTA VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA
Joensuun Veden Kuhasalon jätevedenpuhdistamolle vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävässä vastaat Joensuun jätevedenpuhdistamoiden kunnossapidosta ja toiminnan kehittämisestä. Työ puhdistamoiden toiminnan jatkuvassa parantamisessa on kehittämiskohteiden tunnistamista ja aikatauluttamista, varaosien hankintaa, ratkaisuvaihtoehtojen selvittelyä ja vertailua sekä projektien läpiviemistä. Työskentelet käyttöpäällikön alaisuudessa yhteistyössä asentajien ja urakoitsijoiden kanssa.  Kehittämishankkeissa teet yhteistyötä myös suunnittelijoiden ja laitetoimittajien kanssa.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja tehdä yhteiskunnan ja ympäristön kannalta merkityksellistä työtä. Tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat ja koko organisaatiomme osaaminen. Viihtymisen varmistamiseksi panostamme hyvään yhteistyöhön ja selkeisiin vastuisiin.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitset prosessi-, kunnossapito- tai konetekniikan osaamista. Eduksi katsotaan kokemus tuotantolaitosten kunnossapidosta, sähkö- ja automaation tuntemisesta sekä esimieskokemuksesta. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvä suomen kielen taito ja vähintään B-luokan ajokortti.

Jos tuntuu, että homma soveltuu sinulle, niin laita hakemusta tulemaan. Hakijalta edellytämme tehtävään sopivaa teknistä koulutusta sekä tehtävän mukaista työkokemusta. 

Hakijalla on mahdollisuus täydentää koulutustaan työsuhteen aikana osallistumalla oppisopimuskoulutuksen kautta Vesihuoltoalan ammattitutkinto-opintoihin.

Tehtävän työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen palkkaryhmän II mukaan.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään haastattelun yhteydessä. Tehtävä on vastaanotettavissa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 17.3.2021 klo 15.00.

Lisätietoja virka-aikana tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Pasi Kakkonen, 050 562 6870, pasi.kakkonen@joensuu.fi.

Työpaikkamme ovat savuttomia.