Sisältöjulkaisija

angle-left Mehtimäen jääurheilukeskuksen peruskorjaus- ja laajennustyö etenee

Mehtimäen jääurheilukeskuksen peruskorjaus- ja laajennustyö etenee

Mehtimäen jääurheilukeskuksen peruskorjaus- ja laajennustyö etenee. Maaliskuun lopulla rakenteilla ovat muun muassa runkorakenteet, ulkoseinäelementtien asennus ja vesikatolla tehtävät työt.

Sisävalmistusvaiheen rakentaminen on käynnistynyt ja työtahti kiihtyy täyteen mittaan kevään aikana työmaan kaikissa osissa runkovaiheen valmistuessa. Keskitalven kovat pakkaset aiheuttivat pientä viivettä runkovaiheen toteutukseen.

Ensimmäinen yleisötapahtuma joulukuun alkupuolella

Jääurheilukeskuksen pääurakoitsijana toimii YIT, jonka johdolla on tarkennettu sisävalmistusvaiheen aikataulu ja samalla rakennustyön valmistuminen.

27.3. esitetyn aikataulun mukaan lähtökohtana on hallin valmistuminen niin, että jäähallissa voidaan järjestää ensimmäinen yleisötapahtuma rajoitetusti viikonloppuna 5.-8.12.2024. Hallin viimeistelytyöt oheisharjoittelutiloissa sekä talotekniikan säätötyöt jatkuvat ja valmistuvat tammikuussa 2025 viikon 3 loppuun mennessä, jolloin työmaa on kokonaan valmis.

Poikkeuksellisen vaativan hankkeen aikataulun toteutumiseen liittyy kuitenkin riskejä, jotka voivat johtua myös ylivoimaisesta esteestä, kuten lakoista.  Riskejä pyritään vähentämään hankkeen osapuolten välisellä tiiviillä ja rakentavalla yhteistyöllä.

- Tämä on hieno uutinen meille ja meidän toiminnalle, että päästään ensimmäiset kotiottelut pelaamaan joulukuun alussa Joensuussa. Nyt voimme lähteä normaalilla suunnitelmilla rakentamaan ensi kauttamme, kertoo Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen.

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.