Muuttoagentti

Muuta meille – Muuttoagentti

Muuttoagentti

Helposti Joensuuhun

Me haluamme tehdä Joensuuhun muuttamisesta ja asettumisesta mahdollisimman helppoa.

Siksi olemme luoneet uuden Muuttoagentti-palvelun, jossa saat henkilökohtaista neuvontaa kaikissa Joensuuhun liittyvissä kysymyksissä. Erityisesti haluamme palvella perheitä, jotka pohtivat tänne muuttamista mutta haasteena on vaikkapa löytää töitä toiselle puolisoista, valita itselle mieluisin asuinalue, lapsille koulupaikat ja harrastuksia.

Muuttoagenttiin voit olla yhteydessä joko suoraan puhelimitse ja sähköpostilla, tai voit myös täyttää lomakkeen ja otamme sinuun sopivana aikana yhteyttä.

Kansainvälisiä osaajia palvelee muuttoagentin lisäksi International House Joensuu, joka tarjoaa maksutonta neuvontaa mm. oleskelu- ja työluvissa sekä vastaa maahanmuuttajien kotouttamis- ja asettautumispalveluista.
 

Ota yhteyttä Muuttoagenttiin

Muuttoagentti, yhteystiedot

Ota rennosti yhteyttä!

Tiia Mutanen muuttoagentti 050 516 6325 muuttoagentti@joensuu.fi
Janne Eerola projektikoordinaattori, Helposti Joensuuhun –hanke 050 595 2175 janne.eerola@joensuu.fi

Muuta meille – Tutustu ihmisiin

Tutustu ihmisiin

Kaupungin tekevät sen ihmiset, ja myös uusille kaupunkilaisille Joensuusta tekevät kodin muut ihmiset. Helpoin tapa on lähteä itse ihmisten ilmoille, meillä kyllä otetaan iloisesti vastaan kun vain avaa suunsa ja kertoo olevansa uusi kaupungissa. Uusiin ihmisiin voi tutustua vaikkapa erilaisten harrastusten parissa, järjestöjen toiminnassa, tapahtumissa tai Kansalaisopiston kursseilla. Näihin löydät linkkejä alta. Voit myös pyytää suoraan apua kaupunkilaisilta esimerkiksi Commu-sovelluksella tai Facebookin puskaradiossa.

 

Kansalaisopisto Visit Joensuu Järjestötoiminta Commu Facebookin puskaradio

”Aluksi vähän jännitti, että kuinka täällä pärjää. Mutta jotenkin se tunnelma kaupungissa oli tosi leppoisa ja luonteva. Oli helppo tulla!” 

Etelä-Suomesta muuttanut   

Muuta meille, footerin otsikko

 


Mitä muuta haluaisit tietää Joensuusta?

Muuttoagenttimme neuvoo kaikissa Joensuuhun liittyvissä käytännön kysymyksissä ja selvittää tarvittaessa asioita puolestasi veloituksetta.

Muuttoagentti, yhteystiedot footeriin

Tiia Mutanen muuttoagentti 050 516 6325 muuttoagentti@joensuu.fi

Lomake

Ota yhteyttä Muuttoagenttiin!

Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn, että Muuttoagentti voi olla minuun yhteydessä.

Muuttajatarinat, banneri

Tarinoita Joensuusta

Lue muuttajien tarinoita