Nuorten K789-kortti

K789 -kortti on avain lukuisiin etuihin aina nuorisopalveluiden retkistä kulttuurikokemuksiin ja uimahalliin saakka. Alennukset ja ilmaisliput saat käyttöösi vilauttamalla korttiasi joko puhelimesta tai pahvisena korttina.

K789-kortit jaetaan oppilaiden käyttöön koululla. Ensisijaisesti korttina käytetään mobiilikorttia, joka toimii älypuhelimessa. Tarvittaessa voit ottaa käyttöön myös pahvisen kortin, jonka saat opettajaltasi. Kysy myös ohjeistus mobiilikortin käyttöönottoon opettajalta, sillä etuudet täytyy vahvistaa käyttöön opettajan toimesta.

K789-kortti on maksuton etukortti, jota voit käyttää etuja tarjoavissa paikoissa rajattomasti vapaa-ajallasi. Voit joutua todistamaan henkilöllisyytesi korttia esittäessäsi. Kortti on voimassa koko peruskoulun ajan, tarkalleen koulun alusta seuraavan vuoden heinäkuun loppuun saakka.

K789-kortilla saatavat etuudet

 • Joensuun nuorisopalvelut
  K789-kortilla saat kaikkiin nuorisotoimen maksullisiin tapahtumiin, kursseille, retkille ja leireille -25 % alennuksen. Lähde alennettuun hintaan vaikkapa kaupunkiretkelle tai tapahtumiin!
   
 • Joensuun kaupunginteatteri
  Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa vapaalipun omiin esityksiinsä K789-korttia vastaan. Vapaalipun saa varata tai lunastaa esityspäivinä Joensuun kaupungin palvelupisteestä, Koskikatu 5, puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 10-12, puh. 013 337 5222 tai tuntia ennen esitystä teatterin ala-aulan ovilipunmyynnistä, mikäli esityksiin on tilaa.
 • Virkistysuimala Vesikko & Rantakylän uimahalli
  Vesikko ja Rantakylän uimahalli tarjoavat K789-kortilla ilmaisen sisäänpääsyn. Kasi- ja ysiluokkalaiset pääsevät maksutta myös kuntosaliin. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.
   
 • Joensuun kaupunginorkesteri
  Joensuun kaupunginorkesteri tarjoaa K789-kortilla vapaalipun konsertteihinsa, mikäli niissä on konserttipäivänä tilaa. Lipun voi lunastaa konserttipäivänä Carelicum palveluista tai tuntia ennen konserttia ovilipunmyynnistä. Enon, Kiihtelysvaaran, Pyhäselän ja Tuupovaaran koululaiset voivat varata lipun ennakkoon konserttipäivänä Carelicum palveluista (puh. 013 337 5222, puhelinpalvelu avoinna klo 10-12).
 • Joensuun seutukirjasto
  Joensuun seutukirjastosta löydät hyvää lukemista kouluhommiin, vapaa-ajalle ja reissuunkin. Muistathan myös elokuvat, musan, lehdet, äänikirjat ja e-kirjat – jos Seitsemän veljestä paperiversiona uuvuttaa ranteetkin jo pelkkänä ajatuksena, kuuntele se! Kirjasto järjestää myös erilaisia tapahtumia, esimerkiksi jokakesäisen Takapiharockin.
   
 • Joensuun taidemuseo Onni
  5.2.2024 alkaen museo on suljettu kevään ajan. Kesän aukioloajoista ilmoitetaan myöhemmin. K789-kortilla ilmainen sisäänpääsy näyttelyihin ja oheistapahtumiin! Esitä korttisi lipunmyynnissä.
   
 • Pohjois-Karjalan museo Hilma
  Museo on suljettu. Avaamme uusissa toimitiloissa 2025.
   
 • Elokuvateatterikeskus Tapio
  K789-kortilla elokuvalippu torstain esityksiin 9 €/ 3D-esityksiin 10,50 €.

K789-kortti on osa Joensuun lastenkulttuurikeskuksen toteuttamaa Kulttuurin virta -kulttuuripolkua.

YHTEYSTIEDOT

Sivu arviointi ja palaute