Sisältöjulkaisija

angle-left Vastaa seniorikorttikyselyyn ja hyödynnä uuden asiakkaan kampanjaetu lokakuussa

Vastaa seniorikorttikyselyyn ja hyödynnä uuden asiakkaan kampanjaetu lokakuussa

Seniorikortti on yli 65-vuotiaille joensuulaisille tarkoitettu liikuntaan kannustava kortti. Seniorikorttikyselyllä selvitetään seniorikortin ja liikuntapalveluiden käyttöä sekä ikääntyneiden liikkumistottumuksia  Joensuussa. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja tuloksia hyödynnetään Joensuun liikuntapalveluissa. Vastaajien kesken arvotaan tuotepalkintoja. Kysely on avoinna 1.–31.10.

Sähköiseen kyselyyn pääset tästä https://link.webropol.com/s/seniorikorttikysely ja kyselylinkin löydät myös osoitteesta joensuu.fi/ikaantyneet. Paperilomakkeella pääsee vastaamaan kaupungin uimahalleilla ja palvelupisteillä, joiden lisäksi vastausmahdollisuus kiertää lokakuun aikana kirjastoilla ja kuntosaleilla sekä ikäihmisten kohtaamispaikoissa, ryhmissä ja tapahtumissa, kuten ikäihmisten terveyspäivässä Joensuu Areenalla 14.10.

Seniorikorttikampanja tarjoaa lokakuun ajan uusille asiakkaille keskusta-alueen seniorikortin -25 % alennuksella normaalihinnasta. Alennettu hinta on 50,30 € (6kk) tai 100,60 € (12kk). Tarjous on voimassa 1.–31.10.2023 ja se koskee uusia asiakkaita. Keskusta-alueen seniorikortti oikeuttaa pääsyyn uimaan ja kuntosaleille Virkistysuimala Vesikossa ja Rantakylän uimahallissa. Kortin voi ostaa uimahallien kassoilta. Maaseutualueen kuntosaleille pääsyn oikeuttavan seniorikortin voi puolestaan ostaa palvelupisteiltä tai Tilava Joensuu -verkkokaupasta hintaan 25 € (12kk).


Lisätietoa:
Olga Mononen
Liikuntakoordinaattori
olga.mononen@joensuu.fi / 0503598661

 

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.