Sisältöjulkaisija

angle-left Vaikuta Vehkalahden uimarantaan - käyttäjäkysely auki

Vaikuta Vehkalahden uimarantaan - käyttäjäkysely auki

Joensuun kaupunki selvittää Vehkalahdella avantouintiseura Jääkarhujen avantouintikeskuksen laajenemisen mahdollisuuksia. Selvitystyön tueksi Joensuun kaupunki selvittää uimarannan käyttäjien tottumuksia ja uimarannan kehitystarpeita.

Kyselyitä on julkaistu kaksi. Yksi tutkimus on suunnattu kaikenikäisille uimarannan käyttäjille ja toinen tutkimus lapsille ja nuorille. Lapsille ja nuorille suunnatun kyselyn tavoitteena on varmistaa, että heidän ääni ja tarpeet tulevat kuulluiksi. Lisätietoa lapsivaikutuksista löytyy osoitteesta: https://www.joensuu.fi/lapsiystavallinen-kunta

Linkki lasten ja nuorten kyselytutkimukseen: https://link.webropol.com/s/vehkalahtikyselynuoret 

Linkki yleiseen kyselytutkimukseen: https://link.webropol.com/s/vehkalahtikysely

 

Uimarannan käyttötottumuksia selvitetään, jotta saadaan tietoa uimarannan kannalta tärkeimmistä elementeistä. Tullaanko uimarannalle esimerkiksi ottamaan aurinkoa, pelaamaan pallopelejä vai virkistäytymään varjoon? Nämä pyritään ottamaan huomioon kaavamuutosta tehdessä.

Uimarannan kehitystarpeita selvitetään, jotta osataan arvioida uimarannan tulevaisuutta. Onko uimarannalle mahdollisuuksien mukaan jätettävä riittävästi tilaa uusille pelialueille tai toivotaanko varjoisampia paikkoja lisää?

Lisätietoa kaavahankkeesta löytyy osoitteesta: https://www.joensuu.fi/-/mantyniementie-1-ja-ymparisto?redirect=%2Flaadinnassa-olevat-kaavat

Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet


Tilaa Joensuun kaupungin tiedotteet: liity postituslistalle.